Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç’e eski görev yeri olan Ordu’nun Ünye ilçesindeki başarılı çalışmalarından dolayı Belediye Başkan Ahmet Arpacıoğlu’nun teklifi ve belediye meclis üyelerinin oybirliği ile “Fahri Hemşerilik Belgesi” verildi.
Ünye Belediye Meclisi’nin ekim ayı olağan toplantısında gündemin 7. maddesinde ilçe eski Müftüsü Mustafa Bilgiç’e “fahri hemşerilik” belgesi verilmesi talebi, mecliste görüşülerek oybirliğiyle onandı. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Mustafa Bilgiç’e verilen fahri hemşerilik beraatıyla ilgili olarak şunları söyledi:
“Yaptığı çalışmalarda herkesin yakından tanıdığı bir kişi ve ilişkileri yönünden çok iyi olan, Ünye’de emeğinin yanı sıra Ünyeli gibi hassas davranan ve çalışmalarında bu öğeyi Ünye’de önde tutan Ünye eski Müftüsü Mustafa Bilgiç’e ‘Fahri Hemşirelik’ beraatının verilmesini uygun gördük. Bilgiç için veda toplantısında da her kesimden kişilerin katılımıyla gerçekleşen toplantıyı gördüğümüzde, o ortamdan bu beraatın verilmesi gerektiği hissi aldım. Ünye’de teveccüh gören biri olarak Sayın Bilgiç’e bu unvanın yakıştığını düşünüyorum ve Mustafa Bilgiç’i Ünye’nin fahri hemşerisi ilan ediyorum.”
Editör: Haber Merkezi