HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ödemiş Şubesi tarafından adını Kuşatma Altında Aşk, Seksenler, Çocuklar Duymasın, Mandıra Filozofu, Mandıra Filozofu İstanbul, Yaşamak Güzel Şey ve Babamın Ceketi gibi birçok dizilerde duyuran ünlü oyuncu ve yönetmen Müfit Can Saçıntı tek kişilik gösterisi “İtiraz Ediyorum” ile Ödemişli hayranlarıyla Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi’nde bir araya geldi.

Müfit Can Saçıntı, “ Ben Ödemiş’e çok sevdim ve bayıldım. Burada bir sürü dizi ve reklam çekilmiş ama ne kadar çeksen de buranın güzellikleri bitmez. Ben bile buraya gelip bir film çeksem burada çekilmemiş bir sürü şey kalır. Bu Organizasyon bir hafta içinde oldu. Ve biletler satışa çıktıktan sonra bir gün içerisinde bitti. Daha sonra hocam dedi ki bir gün daha yapabilir miyiz diye bir hafta içerisinde biletlerimiz bitti ve salon iki gün de doldu taştı. Ben Ödemişlilerin bu ilgisine teşekkür ediyorum. Gerçekten çok şaşırdım”

“YENİ YILDA BİR SİNEMA PROJEMİZ VAR”

Saçıntı, “2020 yılından beklentim ise bir şairin sözü var. ‘Gülmek, bir halk gülüyorsa gülmektir’ diye tek başımıza yeni yıldan bir temellinin anlamı yok çünkü bütün ülke mutsuzsa bizim tek başımıza mutlu olmanın imkânı yok. Bütün ülkemiz adına vatanımız adına buna Ödemiş’te dahil Mutluluk, Barış, Huzur, Sağlık bekliyorum. Mutluluk tabii ki tek başıma benim için değil tüm ülke için geçerli. Yakın zamanda sevenlerimin karşısına sinema projesi ile çıkmayı hazırlanıyorum. Ve tek kişilik gösterilerimde hem yurt içi hem de yurtdışında devam edecek”

Editör: Haber Merkezi