HABER:DİLEK AYVALI

Tire’de yüksek üye sayısına ulaştıklarını büyümeye devam ettiklerini söyleyen Hüseyin Hapçı seçimlere kadar Memleket Partisi olarak iddialı bir parti haline geleceklerini belirtti.

“TÜRKİYE’NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK TEK PARTİDİR.”

Memleket Partisi İzmir İl Başkan Sekreteri Hüseyin Hapçı, “Partimiz hızla Türkiye’de büyüyor. Ama medya bunu görmemezlikten geliyor. Tabandaki hareket gerçekten canlandı biz bunu görüyoruz. Her gittiğimiz yerde partimize ilgi büyüyor. Genel başkanımız çok önemli konulara parmak basıyor. Tarım, gıda, ekonominin gidişatı çok önemli açıkla sınanıyoruz susuzlukla sınanacağız diyor. Hayvancılıkla ilgili çiftlikte basın toplantısı düzenliyor. Hiçbir genel başkan bunları yapmıyor. Genel başkanımız ana muhalefet partisi lideri gibi Türkiye’yi etkileyici basın açıklamalarında bulunuyor ve gündemi belirliyor. Sadece medyada yer almıyor, televizyonlar bunu göstermiyor. Gösterenler yavaş yavaş artmaya başladı, oyumuz arttı. İnanın ki medyada çıktığı gibi değil oyumuz, yükselme sürecine girdi. Çan eğrisini düşünün yani sıfırda olan bir oyun belli bir noktaya geldiği zaman çan eğrisinin yukarıya doğru çıkacağını düşünün bizde artık o çan eğrisinin dibine doğru yaklaşıyoruz. Yukarıya doğru yükseliş trendine gireceğiz yakın bir süreçte. Memleket Partisi Türkiye’nin kaderini değiştirecek tek partidir. Parti üyelerimize ve genel başkanımıza herkes inanıyor başarılı olacağımıza ve Türkiye’nin sorunlarını çözeceğimize kesinlikle inançlıyız ve başaracağız. Asla umutsuz değiliz. Elbette sıfırdan parti kurmak zordur. Hiçbir gelirimiz yok bütün partinin üyeleri ve il, ilçe başkanlarımızla, yönetim kurulu üyeleri, genel merkeze gelen başkan ve parti meclis üyelerinin katkılarıyla bu parti ayakta devam ediyor. 10-15 yıllık otobüs kullanıyoruz şu anda paramız olsa sıfır araba alırız kullanırız genel merkez olarak ama yokluklar içinde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Tıpkı Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nı başladığı zaman ki yoklukları neyse bizde aynı yokluklarla devam ediyoruz ama biz bunları aşıyoruz. Aşmaya da devam ediyoruz. Her geçen gün büyüyoruz, yolumuz açık olsun ve başarıdan eminiz.  Tire’de de yüksek üye sayısına ulaştık. Tire parlak bir ilçe belki ileride il bile olabilir. Memleket Partisi burada büyüyor ve büyümeye devam edecek.  Seçimlerde de iddialı parti haline geleceğini de hep birlikte göreceğiz” dedi.

“TİRE’DE BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”

Tire’de çok iddialı olduklarını belirten Memleket Partisi Tire İlçe Başkanı Nihat Koç. Memleket Partisi’nin Tire’de birinci parti gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Koç, “Bize güç veriyorlar, heyecan veriyorlar. Bizde elimizden geldiğince ilçe teşkilatını açık tutmak, üyelerle sık sık temasları sağlamak konusunda hassasiyetimiz var. Ramazan nedeniyle çalışmalarımızda yavaşlama olduysa da tabadan gelen talepler ve özellikle genel başkanımız cesur yürekliliğimiz Türkiye’nin Robbin Hood’u diye bileceğim bir genel başkan var ki köy köy, ilçe ilçe, il il Türkiye’yi belki birkaç kere dolaşacak bir kişi bir defa turlamıştır. Onun heyecanı hepimize yansıyor. Tire’de çok iddialıyız. Memleket Partisi’nin Tire’de birinci parti gelmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yapacağımıza da inanıyoruz. Biz birlik ve beraberlik içinde genel başkanımızın gösterdiği hassasiyet ve doğrultuda gerek tarım politikaları, gerek sanayi politikaları, gerekse istihdamın geliştirmesini dikkate alarak halkımızla iç içe birlikte siyaset yapmayı amaçladık. Bundan böylede yapacağız. İlk iş olarak bu mübarek ayda 22 Nisan Cuma günü üyelerimiz ve misafirlerimizle birlikte bir iftar yemeği yapacağız. Bu tamamen yakınlaşma, kutsal ayın kutsal gününe isabet eden bir yemek olarak değerlendireceğiz. İddialı bir şekilde geliyoruz. İlçe teşkilatına bir araç satın aldık. Onu giydireceğiz ve köy köy, mahalle mahalle gezerek politikamızı iyice sürdüreceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi