HABER:GÜLÇİN ÖNEM
 Okulun felsefe öğretmeni Zerrin Güngör danışmanlığında çalışan 20 kişilik bir grubun ortaya çıkarmış olduğu 10 projeden ikisi TÜBİTAK bölge sergisinde sergilenmeye hak kazandı.

27- 29 Mart tarihlerinde İzmir Tepekule Kongre Merkezi'nde sergilenecek stantlarda yer alan Berna Vanlı ve Esmanur Aslı Abacılar'ın  “Değerler eğitimi” alanında hazırladığı  "3. ve 4. Sınıflarda Okutulan Masalların Değerler Eğitimi Çerçevesinde İncelenmesi" adlı proje Değerler eğitimi alanında bölgede ilk 5 arasında yer alarak birincilik için yarışmaya devam ediyor. Sosyoloji alanında Ege Bölgesinde ilk 10 da yer alan Burcu Orhan ve Gözde Erek'e ait “Yaşamımızın her noktasında karşımıza çıkan cinsiyet temelli ötekileştirme" adlı proje de sergide en çok dikkat çeken projeler arasında yer alıyor.

Aynı zamanda Özel Oluşum Anadolu Lisesinde felsefe derslerine giren Zerrin Güngör'ün danışmanlığında çalışan İlker Kararmış ve Hüseyin Berke Irmak'ın hazırlamış oldukları "Meslek etiği" adlı proje değerler eğitimi alanında ilk 5 içerisinde yer almaya hak kazandı. Yarışmada birincilik için yarışmaya devam eden öğrenciler öğretim görevlilerince hazırlanmış olan jürilere projelerini sundu. Yarışma sonuçları 30 Mart 2017 tarihinde düzenlenecek ödül töreni ile açıklanacak. 



Editör: Haber Merkezi