Bisiklet Kampanyası ulusal basında da büyük ilgi görüyor.
 
Ödemiş Belediyesi tarafından geçen yıl temmuz ayında başlatılan “Bisiklet Kampanyası” vatandaşlar kadar ulusal basın mensupları tarafından da büyük ilgi görüyor.
Kent içi trafik yoğunluğunu azaltmak ve çevre kirliliğini önlemek amacıyla başlatılan “Sağlıklı Çevre, Sağlıklı Dünya İçin Bisiklete Binelim” kampanyası kapsamında geçtiğimiz haftalarda yeni bir uygulama başladı. Bisiklet kullanımın mahallelerde de artırmak amacıyla Ödemiş Belediyesi’nce talep eden muhtarlıklara da bisiklet verildi. Bu uygulama ile vatandaşlar belediyeye gelmeden mahalle muhtarlarından bisiklet alabiliyorlar.
TRT İzmir haber ekibinden Ceyhan Güneç ve Nadir Doğan, bu yeni uygulama ile ilgili çekimler yapmak üzere 30 Eylül 2010 tarihinde kente geldi. Belediye Başkanı Bekir Keskin, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Elvan Boz Çetinkaya, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Recep Yeşiltaş, Anafartalar Mahallesi Muhtarı Hüseyin Macan ve bisiklet kullanan vatandaşlarla röportaj yapan TRT İzmir Haber ekibi, bu uygulamanın Türkiye’ye örnek teşkil etmesi için TRT aracılığıyla tüm Türkiye’ye duyurmak istediklerini belirtti.
Editör: Haber Merkezi