HABER:DİLEK AYVALI

Açılışa Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Büyük şehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Onur Konuğu Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Başkan Yardımcıları Sefa Yıldırım, Doğukan Eroğlu, diğer ilçe Belediye Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Resmi açılışın ardından tüm standlar ziyaretçilere açıldı.

Travel Turkey İzmir Fuarı, bu yılda  “İzmir Sokakları Özel Bölümü” ile renklendi. Tire Belediyesi'nin de yer aldığı İzmir Sokalarında her ilçe kendine özgü zenginliklerini tanıttı. Tire Belediyesi'de kendi özgü güzellikleri, özel damak tadları ve yaşayan el sanatları ustaları ile fuarda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Türkiye başta olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinden gelen sektör temsilcileride, Tire'nin güzelliklerini  görme imkanı yakaladı. Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Başkan Yardımcıları Sefa Yıldırım ve Halil Doğukan Eroğlu'da Tire standını ziyaret ederek ziyaretçilerle sohbet etti. 4 Aralık cumartesi günü kapanacak olan fuarın son günü Tarihi Tire Belediyesi Armoni Bandosu ziyaretçilere konser verecek.

Fuar ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran; "

Tire Belediyesi olarak bu yıl 15.si düzenlenen  Türkiye’nin en büyük turizm platformu  Travel Turkey İzmir Turizm Fuarına katılım sağladık. İlçemizi Turizm anlamında bu fuarda en iyi şekilde temsil edeceğiz. Organizasyonda emeği geçen İzmir Büyükşehir Belediyemizin değerli Başkanı Sayın Tunç Soyer başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür

Editör: Haber Merkezi