AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem yeni yılın ilk müjdeli haberini verdi. Badem, TOKİ yetkililerinin Ödemiş’te yapılacak hastanenin arazisinde incelemelerde bulunduğunu söyledi.
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, Ödemiş gündemini neredeyse 1 yıldır meşgul eden Ödemiş Devlet Hastanesi’nin yeniden inşa edilmesi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Ödemiş Devlet Hastanesi’nin yeniden yapılma işini üstlenen Toplu Konut İdaresi (TOKİ) yetkililerinin 2011 yılının son iş gününde ilçeye gelerek hastanenin yapılacağı sahada incelemeler yaptıktan sonra, projeyi yerine oturttuklarını ifade eden Mahmut Badem, “Şu anda hiçbir sorun yok, çok kısa sürede hastanenin ihalesi de yapılacak” dedi.
Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Ulaştırma, Haberleşme ve İletişim Bakanı Binali Yıldırım’la temasa geçerek, konunun hızlandırılması için ricada bulunduklarını kaydeden Badem, “Söz verdiğimiz projeleri birer birer gerçekleştiriyoruz. Ödemiş halkı layık olduğu hizmetleri alacak. Yeni devlet hastanesi de tam donanımlı, 5 yıldızlı otel kalitesinde bir hastane olacak. Ocak ayı içerisinde ihalenin yapılması öngörülüyor. Her şey yolunda gidiyor. TOKİ’nin inşaatını üstlendiği hastanemiz talihsiz Van depremi nedeniyle bir süre askıya alınmıştı. Yetkililer Van’ın yeniden inşası için çaba harcıyordu ancak özel gayretlerle buraya geldiler” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi