1982 yılında Tire’de kurulan SaraçTur, taşımacılık ve turizm sektöründeki gelişmeleri yakından takip ederek başarı dolu 40 yılı geride bıraktı. Firma Sahibi Şenol Saraç’ın öncülüğünde günden güne kendini yenileyen firma, bugün Türkiye’nin tüm turizm bölgelerinde tanınan, bilinen bir marka haline geldi. Filosundaki son model lüks araçlarıyla teknolojiyi de yakından takip eden SaraçTur, Tire halkı başta olmak üzere tüm bölge halkına hizmet vermeyi sürdürüyor.

TURSAB VE YURTİÇİ TURİZM BELGEL ARAÇLAR

TURSAB ve Yurtiçi Turizm Belgeli araçlarıyla bölge halkının konforlu ve güvenli seyahat etmesini sağlayan Saraçtur, bünyesindeki ‘Had Gari Tur’ Seyahat Acentası aracılığıyla yurdun dört bir yanına geziler düzenliyor. Yolcu güvenliği, konforlu yolculuk ilkesini ön planda tutan firma, müşterilerine yüzde yüz memnuniyet garantisi sunuyor. Firmasındaki kaptanları da özenle belirleyen SaraçTur, her biri birbirinden deneyimli kaptan ve yardımcı personellerle çalışıyor.

CENAZE PRORGRAMLARINDAN ÜCRET ALINMIYOR

Ticari faaliyetlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de oldukça önem veren SaraçTur, Tire halkına da çeşitli imkanlar sunmayı ihmal etmiyor. Tire firması olan SaraçTur, Tire halkının hiçbir cenaze programı taşımacılıklarından ücret talep etmiyor.

Editör: Haber Merkezi