HABER:DİLEK AYVALI

Geçtiğimiz haftaki programlarında "Yem ve süt fiyatlarını güncelleyeceğiz" diyerek açıklamalarda bulunan Öztürk, projelerini ve hedeflerini anlatmaya devam ediyor.

Alaylı, Kurşak, Mahmutlar, Turgutlu, Peşrefli ve Doyranlı Köylerinde üretici ile buluşan Osman Öztürk ve ekibi, son olarak Tire'nin Dallık, Mehmetler ve Halkapınar köylerinde çalışma yaptı.

Köy kahvelerinde üreticilere seslenen Tire Süt Kooperatifi Başkan Adayı Osman Öztürk, uzak köylerdeki üreticilerin sütünün ve üreticilerin çok değerli olduğunu yineledi. Öztürk, "Biz on kilo sütü olana sadece oy gözüyle bakanlardan değiliz. Biz on kg sütü olana da bin kilo sütü olana da ekmeğinin peşinde üretici dostumuz gözüyle bakıyoruz. Bizim için her üretici değerli. Biz göreve gelirsek en uzak nokta bize en yakın olacak" dedi.

Hayvan kesiminde de sıkıntılar olduğunu gördüklerini vurgulayan Öztürk, "Küçük ölçekli üreticimizin ihtiyacı var. Bir adet hayvan kesecek. 5 aya randevu verileni biliyorum. Arkadaşlar zaten ihtiyacı olmasa  bir hayvan için size gelmez. Küçük üreticiyi destekleyeceğiz. Bir tane hayvanını kestirecek olan üreticimize tabi ki öncelik sağlamamız gerekiyor. Kesim işlerinde mutlaka düzenlemeler yapacağız" dedi.

KAPILAR KİMSEYE KAPANMAYACAK

Öztürk şöyle devam etti, "Başkanlığına talip olduğum Tire Süt Kooperatifi'ni gerçek sahiplerine yani sizlere geri vereceğiz. Şu andan itibaren biz olduğumuzu söylemek için buradayım. Biz birlikte güçlüyüz, birlikte kooperatifiz. Para kazanmak için, refah seviyemizi yükseltmek ve çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunabilmek için projeler üreteceğiz. Bu projelerimizin tamamını sizlerle paylaşacağız. Gerçek efendiler, kooperatifin gerçek sahipleri siz söyleyeceksiniz, siz isteyeceksiniz, bizler uygulayacağız. Kalp kırmadan, hakkımızı kimseye yedirmeden, büyük tekel şirketlere boyun eğmeden çalışıp, gerçek efendilerin sizler olduğunu göstermek için buradayız. Bundan sonra kapılar kimseye kapanmayacak. Her kararda bizim de tuzumuz olsun diyen ortaklarımıza ihtiyacımız var. Siz varsanız biz varız, siz varsanız kooperatifimiz var. Burada patron sizlersiniz. Burada efendiler sizlersiniz. Şimdiye kadar sizler elinizden geleni yaptınız. sabahın ilk ışıklarından akşamın ezanına kadar, çalıştınız. Gece gündüz demeden düğün, cenaze demeden ürettiniz. Bundan sonra söz sizin.

Editör: Haber Merkezi