Haber: Dilek Ayvalı

Tire Öğretmenevinin bahçesi, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın talimatları doğrultusunda 3 aylık bir çalışma ile yeni ve güzel görünümüne kavuştu.

Tire Öğretmenevi Müdürü Ergül Eroğlu yapılan tüm çalışmalar için Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’a teşekkür ederek, “Mart ayında Tire Belediye Başkanımız Sayın Salih Atakan Duran’dan bahçemizin düzenlemeye ihtiyacı bulunduğunu belirterek destek istedik. Kendisi bahçenin tamamını baştan sona yeniledi. Başkanımız tüm çalışmaları yakından inceledi. Bahçe taşlarını başkanımız da elleri ile döşedi. Sayın Salih Atakan Duran’a ve emeği geçen tüm belediye çalışanlarına şehrimize böyle bir bahçe kazandırdığı için kurumum adına teşekkür ediyorum. Tire’nin en ferah en yeni ve en hijyenik bahçesi olduk” dedi.

BAHÇEMİZ A’DAN Z’YE YENİLENDİ

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Tire Öğretmenevi Müdürü Ergül Eroğlu, “Yoğun bir şekilde çalıştık. Bahçemiz A’dan Z’ye yenilendi. 120 traktör enkaz attık. Her şey yeniden yapıldı. Tüm bahçeye parke taş döşendi. Kenarlara taş duvar örüldü ahşaplar kondu. Öğretmenevine gelen çocuklarımızın da burada keyifli vakit geçirmesi için oyun parkı yapıldı. Çay ocağımız yenilendi ve bahçenin orta kısmına alındı. Çay ocağının bulunduğu yere tuvalet yapıldı. Tuvaletimiz engelli kardeşlerimizin arabaları ile girebilecekleri şekilde düzenlendi. Bu anlamda Tire’deki tek tuvalet” dedi.

ÖĞLE YEMEKLERİ PAZARTESİ BAŞLIYOR

Bahçede yemek yenmesi için de yer döşemeleri yenilenerek hijyenik bir alan yaratıldığını kaydeden Müdür Ergül, “Bahçemizde öğle yemekleri için yeni bir yemek alanı yapıldı. Pazartesi gününden itibaren Tire Öğretmenevi olarak yeniden hizmetteyiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi