Haber: Dilek Ayvalı

MHP İzmir İl Teşkilatı , Tire’de  Koronavirüs nedeni ile yaşamını yitiren MHP Tire eski Teşkilat Başkanı Mehmet Akar’ın Babası Nevzat Akar ve MHP eski yönetim Kurulu Üyesi Melih Bezci’nin babası Sıtkı Bezci için taziye ziyaretinde bulundular.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin adına Taziye ziyaretine gelen MHP İzmir İl Başkan Yardımcıları Muhammet Osman Ölmez ve Cezmi Çulhaoğlu, Tire MHP İlçe Başkanı Arif Demirkan , Teşkilat Başkanı Hüsamettin Karadağ, ve ilçe Sekreteri Recep Doğru ile birlikte Mehmet Akar ve Melih Bezci’ye taziye ziyaretinde bulundu. MHP İl Başkanı Veysel Şahin adına taziye dileklerini ileten Çulhaoğlu ve Ölmez kısa süren ziyaretin ardından parti binasına geçerek çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

MHP TİRE’DE TIRMANIŞTA

Tire MHP ilçe binasında çalışmalar hakkında bilgi alan yetkililer adına bir konuşma yapan MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Bölge Sorumlusu Muhammet Osman Ölmez; “MHP Tire’de her geçen gün başarı grafiğini yükseltiyor. Tire’de Milliyetçi Hareket partisine ciddi bir teveccüh var. İl Başkanlığı ve Genel Merkez’de bu durumun farkında. Bizlerde tüm yurtta olduğu gibi Tire’de de bu teveccühe layık olmaya çalışacağız. Gördüğüm kadarı ile Arif Başkan ve ekibi gece gündüz demeden çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Tabi ki  bu çalışmada beraberinde başarıyı getiriyor. Tire, MHP için çok önemli Tire’nin üzerinde özellikle duruyoruz. Tire’de güzel günler çok yakın. Ben Tire MHP Teşkilatına şahsım ve partim adına çalışmalarında göstermiş oldukları üstün gayret için teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.” dedi.

Editör: Haber Merkezi