HABER:DİLEK AYVALI

2021 yılı LGS sınavı, Tire'de 19 okulda, 70 salonda 1032 öğrencinin katılımı ile gerçekleşecek.

Tire İlçe Millî Eğitim Müdürü Ogün Derse, öğrencilerin sağlığı için, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da, gerekli önlemleri aldıklarını ifade etti.

Tire İlçe Millî Eğitim Müdürü Ogün Derse'nin bizzat takip ettiği süreçte, Sınavın yapılacağı 19 okulun tamamı ziyaret edildi. Bahçe ve binalara giriş için alınan düzen, koridor ve salonlarda alınan tedbirler, temizlik ve dezenfekte çalışmaları bizzat yerinde incelendiği öğrenildi.

DERSE, ÖĞRENCİLERE BAŞARI DİLEDİ

İlçe Millî Eğitim Müdürü Ogün Derse konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Okullarımızda gerekli tedbirleri  Millî Eğitim Bakanlığının talimatları doğrultusunda aldık. Sınavda, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında geçen yıl uygulanan kurallar geçerli olacak. Okulların temizlik-dezenfekte malzemeleri ile maskeler devletimiz tarafından temin edilerek okullarımıza teslim edildi. Bizzat sınavın yapılacağı tüm okulları, bahçeleri ve salonları en ince ayrıntısına kadar temizledik, velilerin ve öğrencilerin içlerinin rahat olmasını ve öğrencilerin sadece sınav başarısına odaklanmasını istiyoruz. Yeni bir eğitim hayatının başlangıcı olan LGS’ye girecek tüm öğrencilere başarılar diliyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi