Sevdiklerine hediye seçme telaşına düşenlerin imdadına her yıl İzmir’de düzenlenen Hediyelik Eşya Günleri (SOUVENIR 2011) yetişecek. Çarpıcı fikirlerle oluşturulan, özel ve hediye verenini daima hatırlatacak hediyeliklere kısa zamanda ulaşmak isteyenler yine İzmir Uluslararası Fuar Alanı’na akın edecek. Yüzlerce marka binlerce ürün arasından birinin sizin ve sevdikleriniz için olduğuna dikkat çeken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gencer, nezih bir ortamda, eğlenceli alışverişin keyfine varmak isteyenleri SOUVENIR 2011’e davet etti.
TİRE KÜLTÜR DERNEĞİ DE KATILIYOR
İzmir’in en çok ziyaretçi alan fuarlarından biri olan SOUVENİR Hediyelik Eşya Fuarına Tire el sanatlarını tanıtmak için bir stand ile katılan Tire Kültür Derneği ise Tire el sanatlarından ve hediyelik eşyalardan oluşan bir ürün grubu ile ziyaretçilerini karşılayacak. SOUVENİR Hediyelik Eşya Fuarı Genel Müdürü Tireli işadamı Osman Gencer’in katkıları ile 3 yıldır fuara katıldıklarını ifade eden Tire Kültür Derneği Başkanı Seyfullah Ayvalı, “Amacımız fuara katılan ziyaretçi grubuna Tire el sanatlarını ve kültürel zenginliklerini tanıtmak. SOUVENİR Fuarı’nda binlerce ziyaretçiye Tire’yi anlatma fırsatı buluyoruz” dedi.
SOUVENIR FUARI 22 YILDIR DÜZENLENİYOR  
 Gençiz Fuarcılık tarafından bu sene 22.’si düzenlenecek olan Hediyelik Eşya Günleri SOUVENIR 2011’e sayılı günler kaldı. Hediyelik eşya sektöründe heyecan doruğa ulaştı. İzmir Enternasyonal Fuarı ve Mermer Fuarı'nın ardından en fazla ziyaretçi katılımının gerçekleştiği organizasyon 16-31 Aralık 2011 tarihlerinde İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleşecek. Sektörde faaliyet gösteren 210 kurumsal hediyelikçi firmanın kuracakları standlarda,  ahşap aksesuarlar, antika hediyelik eşyalar, bijuteri, çiçek, deri ve tekstil aksesuarları, elektronik eşyalar, ev tekstili, gıda, gümüş aksesuarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünler, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, seramik ürünler, tekstil ürünleri, yılbaşı süs eşyaları ve zücaciye gibi ürünlerin sıcak satışı ve tanıtımını yapacak.
 
İzmir’de yaşayan vatandaşların hediyeleşmeye özel bir önem verdikleri için SOUVENIR’ın 22 yılık bir alışkanlık haline geldiğine dikkat çeken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gencer, Hediyelik Eşya Günleri gerek katılımcılarının gerekse ziyaretçilerinin karlı bir alışveriş gerçekleştireceğini vurguladı. Gencer, “Kentimizdeki hediyeleşme kültürü sebebiyle Hediyelik Eşya Günlerimiz 22 yıllık bir alışkanlığa dönüştü. Kent merkezinde, sıcak bir ortamda alışveriş yapmanın zevkini on binlere vatandaşımıza  yine yaşatacağız. Sevdiklerine değer verenleri, onları verecekleri hediyelerle gülümsetmek isteyenleri Kültürpark’a bekliyoruz” dedi.
YILSONUNA KADAR AÇIK KALACAK
16–31 Aralık 2011 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 no’lu sergi salonunda gerçekleşecek SOUVENIR 2011 22. Hediyelik Eşya Günleri 11.00–22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. 
 
Editör: Haber Merkezi