HABER:DİLEK AYVALI

Tire-İzmir arasında hizmet veren ve vatandaşlar tarafından sıkça kullanılan Tren seferleri ile ilgili karar birkaç gün içerisinde verilecek.

Çin’in Wuhan kentinden yayılan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsünün yol açtığı COVID-19 hastalığı nedeniyle TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından Sağlık Bakanlığı ve Pandemi Kurullarının aldığı kararlar gerekçe gösterilerek Tire-İzmir arasında hizmet eden tren seferleri durdurulmuştu.

BİRKAÇ GÜN İÇİNDE NETLİK KAZANACAK

Her gün bir çok vatandaşımız gerek gazetemizi arayarak gerekse sosyal medya hesaplarımızdan tren seferleriyle ilgili bir gelişme olup olmadığıyla ilgili sorular soruyor. Vatandaşlarımızı aydınlatmak için yaptığımız araştırmalar sonucunda edindiğimiz bilgilere göre, Tire-İzmir arası hizmet veren Tren seferlerinin kademeli olarak kısıtla seferlerle başlaması gündemde. Edinilen bilgilere göre önümüzdeki birkaç gün içerisinde yapılacak olan incelemelerin ardından seferlerin 19 Mart 2021 Cuma günü ya da 22 Mart 2021 pazartesi günü başlaması planlanıyor.

SÜRECİN TAKİBİNİ YAPACAĞIZ

Yerelgüç Gazetesi olarak birkaç gün içerisinde netlik kazanacak olan seferler ile ilgili alınacak olan olumlu ya da olumsuz kararı sizlere bildireceğiz.

Editör: Haber Merkezi