HABER:DİLEK AYVALI

Yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi veren Tire Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Koca, “Toplam 35 branşta, yaklaşık 2 bin 700 gencimize kurslarımızla hizmet vermekteyiz. Bakanlığımızın “Değerli Zamanlar” projesi kapsamında, Güzel Sanatlar Atölyesi faaliyetleri, Bağlama, Gitar, Keman, Piyano, El Sanatları, Çini, Sağlıklı Yaşam ve Spor Atölyesi, Tekvando, Voleybol, Futbol, Tenis, Basketbol, Cimnastik, Geleneksel Türk Okçuluğu, Step Aerobik, Kişisel Gelişim Atölyesi, Diksiyon ve Hitabet, İletişim, Mülakat Teknikleri, Akıl ve Zeka Oyunları (Satranç, Mangala, Q-Bitz, Reversi, Equilibrio, Pentago), Tiyatro, Drama, Kitap Okuma Halkaları etkinliklerini ücretsiz olarak gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında yetişkin kursiyerlerimize yönelik faaliyetlerimiz de aktif olarak devam etmekte” diye konuştu.

“MUTLU ÇARŞAMBA”

Özel öğrencilerle birlikte gerçekleştirdikleri çalışmalara da dikkat çeken Müdür Koca, “Bizler için büyük öneme sahip özel gereksinimli çocuklarımızı sosyal hayata kazandırmaya yönelik faaliyetlerde bulunuyoruz. “Mutlu Çarşamba” Projesi kapsamında, her çarşamba özel öğrencilerimizle çeşitli aktiviteler( bowling, basketbol, okçuluk, piknik, pizza partisi vb) düzenliyoruz. Onlar mutlu oldukça bizler mutlu oluyoruz.” dedi.

İlçemizde eğitimlerine devam eden üniversite öğrencileriyle de etkinliklere devam ettiklerini belirten Mustafa Koca, konuşmasını şöyle sürdürdü, “GSB Tire Öğrenci Yurdu’nda barınan üniversiteli gençlerimizle sportif ve kültürel faaliyetlerde bulunuyoruz. Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programlarımızla onların yanında olmaya devam edeceğiz. Bunun yanında yazın gerçekleştireceğimiz Gençlik Kampları ve Kültürel Gezilerimiz de olacak. Faaliyetlerimizle ilgili bilgi almak isteyen tüm gençlerimizi, Gençlik Merkezi’mize bir çayımızı içmeye bekliyoruz.”

İzmir Tire Gençlik Merkezi Sosyal Medya Hesapları :

-İnstagram hesabı :  gsb_tiregm

-Twitter : @Tire_GM

-Facebook : GSB İzmir Gençlik Merkezleri

Editör: Haber Merkezi