HABER: DİLEK AYVALI

Programa Devlet eski Bakanı Tire Belediyesi CHP'li meclis Üyesi Halil Çulhaoğlu, Tire Belediyesi MHP'li meclis üyesi Arif Demirkan, CHP Tire İlçe Başkanı İsmail Güleç, Tire Kültür Derneği Başkanı Seyfullah Ayvalı, Karadenizliler Derneği Başkanı Yakup Aydın, Tire Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Duygu Hazırol, Tire Belediyesi Kadın Danışma Merkezi sorumlusu İpek Kendirci, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ın eşi Necibe Duran, siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri katıldı.

ANNE TÜFENKÇİ, "BİZ 19 SENE BİR KATİLLE YAŞAMIŞIZ"

Düzenlenen programda hemşire Fatma Tüfenkçi'nin annesi Nurten Tüfenkçi göz yaşları içerisinde konuşma yaptı. "Biz 19 Sene bir katille yaşamışız" diyen Tüfenkçi "Ben onu 2 yaşından itibaren yetim olarak devletine ve milletine hizmet etsin diye yetiştirdim. Sırf barışmaya yanaşmadığı için eski eşi tarafından bıçaklandı. Rabbim onu bizlere bağışladı ama belki bugün hayatta olmayabilirdi. Devlet büyüklerinden bu konuda yardım bekliyorum, suçlular cezasız kalmasın, kadınlar ölmesin" dedi.

Basın açıklamasında Aynur Demirçivi, Serpil Özçolak ve Halil Çulhaoğlu da konuşma yaptı. Düzenlenen program Emine Ulusoy'un şiir okumasından sonra Akademi Müzik öğrencilerinin şarkılarıyla son buldu.

Editör: Haber Merkezi