HABER: DİLEK AYVALI

İhtiyaç sahiplerini tespit edip sosyal medya üzerinden daha geniş kitleye duyurarak yardım gönüllülerinin bir araya gelmesini sağlıyor ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar.

İhtiyaç sahiplerine erzak yardımı yapıldı Tire Sokakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği sosyal medya üzerinden ihtiyaç sahibi 10 aile için gıda paketi yardım talebinde bulundu. İhtiyaç sahibi aileler için yardım gönüllüleri bir araya geldi. Yardımseverlerce hızla temin edilen erzaklar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Tire Sokakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 4007 Bilim Şenliğine katıldı TSYD Derneği üyeleri geçtiğimiz günlerde Tire İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bedesten'de düzenlenen TÜBİTAK  4007 Bilim Fuarını ziyarette bulundu.

Dernek başkanı Ali Akdoğan " Öğrencilerimizin bu tür çalışmalarını destekliyoruz ve projeye fikir veren, emek veren herkese çok teşekkür ediyoruz."  dedi.   Tire 1922'ye moral ziyareti yaptılar Tire Sokakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri ikinci sezon öncesi Tire 1922 ye ziyarette bulundu. "Tulumba ve Sütümüzü yanımızı alıp Tire1922 takımımıza ikinci sezon öncesi moral vermeye geldik ve yeni sezonda  başarılar dileriz" dediler.

Miniklerin yüzlerindeki tebessüm oldular Özellikle çocukları mutlu etmek için ellerinden gelen çabayı gösteren Tire Sokakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  bu kez de ilçemizde bulunan Tire İnkılap İlkokulu Anasınıfı miniklerinin yüzlerindeki tebessüm oldular. Geçen hafta içinde İnkılap İlkokulu Ana Sınıfı eksiklerinin neler olduğu konusunda anasınıfı öğretmeni Gülin Önal ile görüşüp eksiklerini  tespit ettiler. Yardım severlerin destekleriyle eksikler  tamamlandı. Anasınıfı miniklerine ziyarette bulunarak toplanan  yardımlar teslim edildi. İyiler iyi ki varlar  TSYD Derneği Başkanı Ali Akdoğan " Küçük kardeşlerimize küçük sürprizler yaptık. Sömestre öncesi mutlu olsunlar istedik. Pastamızı da alıp geldik. Mumları birlikte üfleyip bolca eğlendik. TSYD Derneği üyeleri olarak ve yönetimdeki arkadaşların destekleri ile toplanan tüm yardımların teslimini yaptık. Derneğimizle koordineli iletişim kuran, minik öğrencilerimizin başarılı öğretmeni Gülin Önal öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz. Bize destek olan yardımda bulunan tüm gönül dostlarına teşekkürü bir borç biliriz. İyiler iyi ki varlar. Biz sadece arada bir köprüyüz. Bu yardımlarda bulunan insanlar akşam başlarını yastıklarına koyduklarında belki de hayatlarının en huzurlu gecesini yaşamış oluyorlar. Çünkü çocukları mutlu etmekten daha güzel bir şey olabilir mi? TSYD Derneğine desteklerinizin daha fazla olmasını temenni ediyoruz. Çünkü yardıma muhtaç bireyler çok fazla. İnşallah onların daha çok mutlu oldukları günleri görmek bize nasip olur. Tire Sokaklarını takip etmeye devam ediniz. Çevrenizin de bu gibi sosyal sorumluluk faaliyetlerinden haberdar olmasını sağlayınız." dedi.

Editör: Haber Merkezi