HABER:DİLEK AYVALI

Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü pek çok başarılı operasyona imza atan personelini ödüllendirdi

Geçtiğimiz günlerde çamurdan kaynaklı sıkışan trafiği açmak için eline kürek alarak yoldaki çamuru temizleyen trafik polisi İbrahim Salum'a yaptığı özverili çalışma sebebiyle takım elbise hediye etti.

İlçe Emniyet Müdürü Kadir Şen göreve geldiği günden bu yana bir çok başarılı operasyona imza atarken, bu başarıda payı olan personelini de unutmadı. İlçe Emniyet Müdürü Kadir Şen yönetimindeki ekiplerin art arda yaptıkları başarılı çalışmalar vatandaş tarafından takdir toplarken, özellikle göreve geldiği günden bu yana uyuşturucu kullanan ve ticaretini yapan şahıslara yönelik kararlı çalışmaları da meyvesini vermişti. Bu çalışmalarda son 6 ayda sadece uyuşturucuya yönelik 110’a yakın başarılı operasyona imza atılırken, bu operasyonlarda 177 kişi gözaltına alınmıştı.

İşte bu başarılı çalışmaların ekip işi olduğu anlayışıyla çalışmalarda emeği geçen personelini de unutmayan Kadir Şen, personelinin motivasyonunu artırmak için de ayrıca çaba gösteriyor. Bu kapsamda da özveri ile çalışmalarını sürdüren personeline çeşitli hediyelerle ödüllendiren İlçe Emniyet Müdürü, yine geçtiğimiz günlerde hem yerel hem de ulusal basında haberlere konu olan trafik polisini de unutmadı. İlçe Emniyet Müdürünün  personelinin motivasyonunu arttırmak için yaptığı bu uygulamanın önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi