HABER: DİLEK AYVALI

Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanlığının başlattığı "Geleceğe Nefes Projesi" 81 ilin tamamında 11 Kasım 2019’da saat 11:11’de Tire'de de başladı. Tire'nin Yeğenli Mahallesindeki alanda yapılan fidan dikiminde 5 bin fidan toprakla buluştu.

Tire Kaymakamlığı, Tire Belediyesi ve Tire Orman İşletme Şefliği tarafından organize edilen programa Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Okay Cansu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, Orman İşletme Şefi Durmuş İlker Şahin, Tire Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Duygu Hazırol, Park ve Tire Belediyesi Bahçeler Müdürü Birtan Armağan, Ziraat Odası Başkanı Halil İbişoglu, MHP Tire İlçe Başkanı Bilal Kıvrak, İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Kadir Çetin, Tire Kültür Sanat Çevre ve Turizm Derneği Başkanı Seyfullah Ayvalı, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN DURAN " BUGÜN FİDAN, YARIN NEFES"

Fidan dikme şenliğine katılan ve öğrencilerin alana ulaşımlarını sağlayan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran "Geleceğe Nefes kampanyasında hedeflenen rakam olan 11 milyon fidan sayısı aşılarak 13 milyon 695 bin 183 oldu. Tire olarak bizler de bu kampanyaya binlerce ağaçla destek olmaya çalıştık. Organizasyonu hazırlayan sayın bakanlık yetkilerine ve bu organizasyona katılım sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim. Biz de Tire Belediyesi olarak karınca kararınca bu organizasyona destek olmaya çalıştık. Toplum yararına olan her organizasyonda katkı koymaya, paydaş olmaya devam edeceğiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi