Türkiye KAMU-SEN, Türk Yerel Hizmet Sendikası Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz ile sosyal denge Sözleşmesine imza atan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran "Tire Belediyesi 1864 yılında kurulmuş bu bölgenin en eski ve en saygın kurumdur. Sizler de bu kurumun demirbaşlarısınız. Göreve geldiğimiz ilk tarihte bırakın zam yapmayı maaşları zar zor ödeme noktasında bir belediye ile karşı karşıya kaldık. Geçen süre içerisinde uyguladığımız mali disiplin sayesinde belediyemizi daha iyi hale getirdik. Bugün atılan imzalarla kazandığınız haklarınızın karşılığını vereceğinizden şüphem yok. Belediyenize sahip çıkın. Bu belediye sizin belediyenizdir. Sözleşme, sizlere ve ailenize hayırlı olsun "dedi.

Sözleşme töreninde konuşma yapan Türk Yerel Hizmet Sendikası Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz ise" Sayın Başkanımıza sizler adına teşekkür ediyorum. Belediyenin mali yapısının düzelmesi ile bugün sözleşmeye imza atıyoruz. Sizler, güleryüzlü hizmet anlayışınızla görev devam edeceksiniz, ettikçe, halk sizden memnun kaldıkça, Tire'de iyi şeyler oluyor dedikçe biz de sizlerin yanında olacağız, sizler için ne gerekiyorsa yapacağız "dedi.

Sözleşme törenine Tire Belediyesi meclis üyeleri Kamil Taşal, Yalçın Kaya, Tire Belediye Başkan yardımcısı Sefa Yıldırım, Türk Yerel Hizmet Sendikası Genel Başkan yardımcıları Ali Rıza Kayar, Hasan Hüseyin Uygun, İzmir Genel Başkanı Şevket Güçlü, Başkan yardımcıları Galip Kaya, Muammer Özaslan, İnan Toksoy, Tire temsilcisi Tarık Bolpaça katıldı.

Editör: Haber Merkezi