Ramazan ayının bitmesiyle birlikte tekrar eski hareketli günlerine dönen Tire Barlar Sokağı’nda bu kez de başka bir konu kavgaya sebep oldu. Dün akşam saatlerinde zorla çalıştırılmak için evden kaçırıldığını iddia edilen kızını aramak için barlar sokağına gelen ismi açıklanmayan küçük bir kızın annesi ortalığı birbirine kattı.
Bar sahipleri kızının kendilerinde olmadığını iddia ederken genç kızın yanındaki bir kişi de olay yerinde bulunan bazı kişiler tarafından uzun süre darp edildi. Masa ve sandalyelerin havada uçuştuğu kavgaya polis kısa sürede müdahale ederken olay yerine gelen güvenlik güçleri olayları bastırmak için bir hayli uğraş verdi.
“Çocuğumu almadan gitmem” diye bağıran annenin feryatlarının ardından olay yerinde kısa bir soruşturma yapan polisler küçük yaştaki kızın barlar sokağındaki umumi tuvalette olduğunu öğrendi. Polis kapıyı açmak için uzun süre uğraşırken bir yandan küçük kızı ikna etme gayretine girdi. Sonuçta polisin ısrarlı tutumu karşısında kapıyı açan küçük kız ağlayarak polise teslim oldu.
Küçük kızın teslim olmasıyla birlikte polis olaya karışanları ve küçük kızı ailesiyle birlikte ifade almak için Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürürken yaşı küçük olduğu için görüntü alınmasına ve isminin açıklanmasına izin verilmedi. Olayla ilgili soruşturma haber yayına hazırlandığı saatte devam ediyordu.
Editör: Haber Merkezi