HABER:DİLEK AYVALI

Tire Ticaret Odası, odaya kayıt tarihi 20 yıldan fazla olan üyelere onur belgesi verdi.

Tire Ticaret Odası düzenli olarak gerçekleştirdiği üye ziyaretlerinde 20 yıldan eski üyelerine, Tire’nin ekonomisine ve istihdamına katkılarından dolayı onur belgesi takdim etti.

Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı, Mecli Başkanı Agah Yalgın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bahaettin Oktav, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yağcı ve Genel Sekreter Olcay Taşlı’nın katıldığı üye ziyaretlerinde üye firmaların faaliyetleriyle ilgili konular konuşulurken, onur belgeleri takdim edildi ve hatıra fotoğrafı çekildi.

Ziyaretler kapsamında Tire Ticaret Odası’na bundan 88 yıl önce kaydolan Ziraat Bankası, 69 yıl önce kaydolan Tire Belediyesi Su, Fırın, Gazino İşletmesi’ne, 62 yıl önce kaydolan Vakıflar Bankası’na, 52 yıl önce kaydolan Kurtça Kollektif Şirketi’ne, 42 yıl önce kaydolan Yunus Akoğlu Ticaret, Denizbank, ve Ali Cengiz Severge’ye, 39 yıl önce kaydolan Sadık Emre Akoğlu Kuyumculuk’a ve 26 yıl önce kaydolan Oktav Tarım Ürünleri’ne onur belgeleri takdim edildi.

“Üyelerimizle iletişimi güçlü tutuyoruz”

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Delikanlı, “Tire Ticaret Odası olarak üye ziyaretlerimizi düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretler üyelerimizle odamız arasındaki iletişimi güçlü tutuyor. Sektörlerin ve işletmelerin faaliyetleri, ihtiyaçları ve talepleri ile ilgili bilgiler alırken aynı zamanda odamızın sunduğu hizmetlerle ilgili de bilgi veriyoruz. Bu ziyaret turumuzda ise odamıza üyelik tarihi 20 yıldan fazla olan üyelerimize, Tire’nin ekomosine ve istihdamına yaptıkları katkılarından dolayı onur belgesi takdim ettik.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi