Ödemiş Terziler Odası, üyelerine yeni bir müjde verdi. Uçaçelik Akaryakıt firması ile Ödemiş Terziler Odası arasında imzalanan sözleşme gereğince oda üyeleri, Uçaçelik Akaryakıt’tan yaptıkları akaryakıt alımlarında yüzde 4’lük bir indirimden faydalanacak.

Uçaçelik Akaryakıt’ta dün imzalanan sözleşme imza töreninde Ödemiş Terziler Odası Başkanı Ayhan Akçam, Uçaçelik Akaryakıt Şirket Müdürü Sedat Peynirci, Terziler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Bıyık ve Denetim Kurulu Üyesi Volkan İşbilen katıldı.
Geçerlilik süresi imza töreninden itibaren 1 yıl olan sözleşmeye göre firmadan yapılan akaryakıt alımlarında oda üyeleri nakit alışverişlerinde oda üye kartını nüfus cüzdanıyla birlikte yetkiliye bildirerek, yüzde 4’lük indirimden faydalanabilecek.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Ödemiş Terziler Odası Başkanı Ayhan Akçam, “Oda üyelerimizin gittikçe artan akaryakıt fiyatları karşısında mağdur olmaması adına böyle bir girişimde bulunduk ve Uçaçelik Akaryakıt’la anlaştık. Oda üyelerimiz arasında pazarcılık yapan çok sayıda arkadaşımız var. İlçe pazarlarında tezgah açan oda üyesi arkadaşlarımız, yol için harcadıkları akaryakıt ücreti konusunda bir nebze de olsa rahatlayacaklar. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi