Ödemiş Terziler Odası, üyelerinin birçok üründe indirimden yararlanmasına olanak sağlayacak anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Bir süre önce üyelerinin akaryakıt ve sağlık giderleri konusunda Ucaçelik Akaryakıt ve 3 Eylül Tıp Merkezi ile indirim sözleşmeleri imzalayan Ödemiş Terziler Odası Başkanı Ayhan Akçam bu kez de HÜR-AK Ltd.Şti ile bir anlaşma imzaladı.
HÜR-AK Ticaret yetkilisi Hurşit Irak ve Ödemiş Terziler Odası Başkanı Ayhan Akçam arasında imzalanan protokol gereğince oda üyelerinin HÜR-AK’tan Lipetgaz tüplerini yüzde 5 indirimli olarak alacakları bildirildi.
Yine protokol gereğince oda üyelerinden tüp abonesi olanlara Badem ve Nil Su evlerine 3,50 TL, işyerlerine 3 TL’den gelecek. Bunların dışında sözleşmenin içeriğinde oda üyeleri Site-Rana Mobilya’dan yapacakları alışverişlerde yüzde 25 indirimli satış imkanından ve odun, kömürde de kampanya olanaklarından faydalanabilecekler.
Ödemiş Terziler Odası ve HÜR-AK arasında imzalanan, 1 yıl geçerliliği bulunan sözleşmeyle ilgili olarak açıklama yapan Oda Başkanı Ayhan Akçam, “Oda üyelerimizin zorunlu ihtiyaçlarını karşılarken, ceplerinden çıkacak olan parayı en aza indirmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Oda üyelerimiz akaryakıtlarını Ucaçelik Akaryakıt İstasyonu’ndan indirimle alıyor, sağlık konusunda 3 Eylül Tıp Merkezi’nin olanaklarından indirimli olarak yararlanıyordu. Şimdi de HÜR-AK ile yaptığımız sözleşme gereğince tüpgaz, su, mobilya, odun ve kömür indirimlerinden yararlanabilecekler. Her zaman, oda üyelerimizin yanındayız, onların destekçisiyiz, anlaşmanın herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi