Bayındır ilçesinde televizyon patlaması sonucu iki katlı bir evin üst katı tamamen yandı.
Alınan bilgilere göre Kurt Mahallesi Yüksek Kaldırım Sokak’taki bir evde televizyonun patlaması sonucunda evde yangın çıktı. Arif Malal’a ait evin üst katı tamamen yandı.
Edinilen bilgilere göre olay geçtiğimiz gün 10:00 civarında meydana geldi. Evde televizyon izleyen 4 yaşındaki Ekrem “Televizyon patladı ev yanıyor” diyerek evin alt katına indi. Evin alt katında da gözleri görmeyen 67 yaşındaki dedesi Ekrem Sezgan vardı. Patlama sesini ve Ekrem’in bağırışlarını duyan komşuları hemen eve gelerek evdeki çocuğu ve gözleri görmeyen Ekrem Sezgan’ı dışarı çıkarttılar. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangında yaralanma ve can kaybı olmazken çok sayıda eşyada zarar oluştu. Evin arka bahçesinde bağlı olan bir koyun da son anda yanmaktan kurtarıldı.
ÇEYİZ DE YANDI
Altı nüfuslu ailede nişanlı olan genç kızın çeyizinin büyük bölümü de yangından kurtarılamadı. Evlerin birbirine bitişik olması nedeni ile yangın yan komşularının evinin arka bahçesine de sıçradı. İtfaiye ekipleri ve mahalleli uzun uğraşlar sonucu yandaki evin kapısını kırarak içeri girdiler ve yangının sıçramasını engellediler. Söndürme çalışmaları sırasında evin farklı odalarından tekrar alevler yükselmeye başladı, itfaiye ekipleri müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Yangında tek teselli cana zarar gelmemesi oldu.
Editör: Haber Merkezi