HABER: YÜKSEL BALCI


CHP 2. Bölge  Milletvekillerinden Kamil  Okyay Sındır ve  Mustafa  Balbay Ödemişlilerle   bayramlaşmak için CHP ilçe  merkezine  geldiler. Her iki vekil bayan parti başkanı Nazan Dönmez, yönetim kurulum üyeleri  ve partililer tarafından alkışlarla  karşılandı.

Milletvekillerine koalisyonla ilgili  sorular soruldu. Milletvekilleri, yeniden bir erken seçimim ülkeye maddi açıdan büyük sıkıntılar yaratacağını, bu yüzden, uzlaştırıcı, uzlaşmadan yana  uzun vadeli bir  hükümetten  yana olduklarını belirttiler. Ülkenin içte ve dışta ağır sorunları  olduğunu, bu yüzden bir an önce, hükümetin kurulmasının  önemli olduğuna   dikkat çekerek  CHP’nin bu konuda üzerine   düşeni yaptığını açıkladılar.

Sürpriz yaş günü pastası

Ödemiş’te CHP’nin ilk bayan başkanı 57. yaşına  basmıştı. Bu durumu sosyal medyada gündeme getirildi. CHP gençlik kolları ve kadın kolları   başkanları için  üzerinde  altı ok bulunun bir pasta yaptırarak  masaya  getirdiler. Daha sonra, pasta milletvekillerinin önünde  kesildi ve  partililer  dağıtıldı.     

Başkan Nazan Dönmez’ de ilk kez, partide milletvekillerinin hazır olduğu toplantıda, yaş günün kutlamanın mutluluğunu yaşadı.   Partililere  teşekkür etti. Partililer alkışlarla Dönmez ’in yaş gününü kutladılar.

Editör: Haber Merkezi