HABER:ELİF ACUN

Ödemişli üreticiler kaliteli yemi uygun fiyata aracısız olarak alabilecek. Son yılların en çok tercih edilen yem üreticisi Soylu Yem, ilk fabrika satış mağazasını Ödemiş’te üreticilerin hizmetine açtı.

Süt yemi, buzağı ve düve yemleri, besi grubu yemleri, küçükbaş hayvan yemleri ile Buğday Kepeği, Ayçiçek Küspesi, Soya Küspesi, DDGS (GDO’suz), Mısır Flake, Arpa Flake ile Öğütülmüş Kaya Tuzunun yer aldığı Soylu Yem satış mağazasında ücretsiz teslimat ve indirme hizmeti veriliyor.

Kredi kartlarına peşin fiyatına 6 ay vade veya 8 taksit imkanı sunuyor.

Uzun yıllardır yağ sektöründe hizmet veren Soylu Yem, 2015 yılından itibaren yem sektöründe de hizmet vermeye başladı. Çalışmalarında üreticilerin ne istediğini doğru belirleyip, kaliteyi en uygun fiyata sunan Soylu Yem, sektörün geçirdiği iyi ve kötü günlerde üreticinin en büyük destekçisi oldu.  Yıl sonuna kadar 30 mağaza açılısı daha hedefliyor.

Üreticiler Hürriyet Mahallesi Şehitözpolat Caddesi No:121 adresinde bulunan Soylu Yem Ödemiş Mağazasına uğrayarak ya da sipariş ve bilgi hattı olan 0531 88 63 200 telefon numarasını arayarak detaylı bilgi sahibi olabilirler.

Editör: Haber Merkezi