Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, ilçede korona virüs vakaların azaldığını ve korona aşısının gelmesiyle birlikte pozitif vakaların daha aşağıya ineceğini belirtti. Öter, aşının gelmesiyle gevşemenin olmaması konuda uyarıda bulundu.

Sonuçlar iyi, tedbirler almaya devam edelim.

2020 yılının Mart ayında ülkemizde görülmeye başlanan COVİD-19 Korona Virüsü, hayatı olumsuz etkiledi. Hayatımızın birçok alanını etkisi altına alan ve yaşam sınırlarımızı kısıtlayan korona, çok sayıda kişi hayatını kaybederken bir o kadar kişide hasar gördü. Torbalı İlçe Kaymakamı Ercan Öter, son zamanlarda alınan önlemlerin başarılı olduğu ve aşı uygulamasının başlamasıyla birlikte iyi bir ivme yakaladıklarını belirterek, bazı uyarılarda bulundu.

Aşı geldi, gevşememeliyiz

Uzun süredir korona virüsü ile mücadele ettiklerini ve aldıkları önlemlerle pozitif vakaları geriye çekmeyi başardıklarını ifade eden Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, “Geçtiğimiz yıldan bu yana dünyada ve ülkemizde devam eden bir salgınla mücadele ediyoruz. Bu salgın birçok sevdiğimizi bizden aldı. Lütfen sosyal mesafe, hijyen ve maske kuralına uymalıyız. Son zamanlarda aldığımız tedbirler ne kadar yerinde olduğunu bizlere gösterdi. Her geçen gün vaka sayılarının ne kadar düştüğünü görüyoruz. Aşı uygulaması ülkemizde başladı. Bu süreçte lütfen sabırlı olalım ve tedbirlere her zamankinden daha çok uymalıyız. Aşı geldiği için gevşememeliyiz. İnanıyoruz ki eskisi gibi maskesiz ve güzel günler bizi bekliyor olacak” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi