Tüm Türkiye’de olduğu gibi Ödemiş’te de verilen toplu iftar yemekleri vatandaşlar arasındaki bağları kuvvetlendirmeye devam ediyor. Kurum ve kuruluşların düzenlediği iftar yemekleri Ramazan ayında dostluğun ve birlik beraberliğin pekişmesini sağlıyor.
Ödemiş’te toplu iftar yemeği verenlerden biri de Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Silay oldu. Tahir Silay’ın Ödemiş Saray Salon’da düzenlediği iftar yemeğine İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Onursal Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam da katıldı. İftar yemeğine Mehmet Ali Susam’ın yanısıra Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Levent Akbaş, oda başkanları ve oda üyeleri katıldı.
 İftar yemeğinde bir konuşma yapan CHP Milletvekili Mehmet Ali Susam kendisinin de bir zamanlar oda başkanı olduğunu hatırlatarak, “Esnaf odalarının ne gibi sıkıntılar çektiğini çok yakından biliyorum. Bu sebeple milletvekili olduktan sonra da odaların sorunlarıyla çok yakından ilgilendim. Bugün burada sizlerle aynı ortamda bulunmaktan dolayı çok mutluyum, hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin de odaların esnafları birleştirmede çok önemli bir unsur olduğuna dikkat çekerek, oda çalışmalarına katkı sağlamaya, destek vermeyi çalıştıklarını ve Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın iftarında bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.
Editör: Haber Merkezi