HABER: DİLEK AYVALI

Covid-19 tedbirlerine uygun olarak yapılan proje ile şehit aileleri ve öğrenciler buluştu. Tire TOKİ Şehit Çağlar Bölük Ortaokulu ziyareti ile başlayan etkinlikte öğrenciler motosikletli polislerle bir araya geldi. Proje kapsamında TEMŞAD üyeleri 15 öğrenci ile 2 öğretmen polis otobüsü ile koruma aracı eşliğinde İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Burada öğrencilere görevli personel tarafından polislik mesleği hakkında bilgi verildi. Daha sonra çocuklara Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü binası gezdirilip öğrenciler polis motosikletlerine bindirildi.

Tire İlçe Emniyet Müdürü Faruk Kıran, TEMŞAD Başkanı Ufuk Çoban’a plaket takdim ederken, Başkan Çoban da Müdür Kıran’a dernek flaması hediye etti.

Tire İlçe Emniyet Müdürü Faruk Kıran ayrıca Tire İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden öğrencilere hediyeler takdim etti.

İlçe Emniyet Müdürümüz Faruk Kıran şehit ailelerini makamında ağırladı ve akabinde Tire Toptepe Restoranda hep birlikte yemek yendi. Yemek sonrasında TEMŞAD üyeleri ile birlikte Tire’nin tarihi mekânları ziyaret edilerek Tire tanıtımı yapıldı.

Editör: Haber Merkezi