18 Ekim Pazartesi gününün ilk yarısında Ay Balık burcunda ve 13:04 itibaren Koç burcuna geçiyor. Ay’ın Ay Düğümleri ve Satürn ile uyumlu açıları, kadersel yönde hayatımız etkileyen faktörler olabilir. Fikir alışverişleri, deneyimli kişilerden tavsiyeler almak için akşam uygun görünüyor. Jüpiter sabah saatlerinden itibaren retro süreci bitiyor. Bu yüzden eğitim, yurtdışı, yayıncılık gibi konularda gelişmeler yaşanabilir. Şans kapımızı çalıyor.

19 Ekim Salı günü boyunca ay koç burcunda ilerliyor. Ay-Merkür karşıtlığının etkili olduğu sabah saatlerinde başkalarıyla iletişim yaratmakta zorlanabiliriz. Önemli işler ve girişimler veya ikili ilişkiler yönünde atılacak adımları sabahın ilerleyen saatlerine ve öğleye doğru olan bırakabiliriz. Mars-Jüpiter arasındaki uyumlu üçgen açının olumlu etkileri devrede, eğitim, uluslararası yurt dışı konular, finansal konularda adım atmakta fayda var.

20 Ekim Çarşamba günü ay Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Haftanın en zorlu günündeyiz diyebiliriz. Koç Dolunay derecesi ile açı yapan mars ve Plüton gezegenleri sert, şiddete yönelik, travmatik olaylara işaret ediyor olabilir. Kazalara, sakarlıklara dikkat etmekte, tehlikeli olaylardan uzak durmalıyız. Ay, saat 22:58 itibariyle Boğa burcunda. Doğum günüm kutlu olsun.

21 Ekim Perşembe günü boyunca Ay Boğa burcunda. Ay-Satürn karesinin etkili olduğu günün özellikle sabah saatlerinde bazı işlerimizde engellenmeler olabilir. Ay’ın Uranüs’e ilerliyor olmasından kaynaklanan değişken, ani olaylar olabilir. Yarın sabah Mars-Plüton dik açısının zorlu etkileri devrede olucak. Bu yüzden mücadeleci, sert, agresif, savaşkan olabiliriz. Bundan dolayı psikolojik problemleri ve negatif olan insanlardan uzak durunuz.

22 Ekim Cuma günü boyunca Ay Boğa burcunda ilerliyor. Bugün agresif ve sert bir enerji akışı var. Mars-Plüton arasındaki dik açı kesinlik kazanıyor. Finansal yatırımlar konusunda pek uygun değil. Çok fazla takıntılı olabiliriz. Psikolojisi bozuk kişilerden, güven yaratmayan ortamlardan, risk taşıyan işlerden uzak durun. Ay-Plüton üçgeninin etkili olduğu gece saatlerinde ise takıntılı tavırlardan uzaklaşıp bir çok şeyin üstesinden gelebiliriz.

23 Ekim Cumartesi günü İkizler burcuna geçiyor. İletişimin aktif akacağı, bilgi paylaşımlarının yoğun olacağı bir gündeyiz. Sabah Güneş de Akrep burcuna geçiyor. Duygusal anlamda dayanıklılık göstermeliyiz. Sakin ve aklı başında kararlar almak açısından akşam saatlerini tercih edebiliriz.

24 Ekim Pazar günü boyunca Ay İkizler burcunda. Ay’ın açılarının olumlu seyrettiği gün genelinde uzlaşmacı bir akış var, günün özellikle ilk yarısını önemli görüşmelerimiz, konuşmalarımız, yazışmalarımız, toplantılarımız, pazarlıklar, el sıkışmak, internette eğitimler vb. konular açısından değerlendirebiliriz. Ay-Venüs karşıtlığının etkili olduğu akşam saatlerinde ilişkilere dikkat

İyi haftalar

Editör: Haber Merkezi