HABER:DİLEK AYVALI

İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Yüksel Şenyurt, geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Tire Belediye başkanı Atakan Duran'a yönelik sert açıklamalar yapan Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe başkanı Arif Demirkan'a tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Soyer'in Tire ziyareti sonrası Salih Atakan Duran sosyal medya hesabından paylaşım yapmış Tunç Soyer'le, abi kardeş ilişkisi içerisinde olduğu dile getirmişti. Bunun üzerine MHP Tire İlçe başkanı Demirkan yapılan paylaşıma 'BU NASIL KARDEŞLİK' başlığı altında tepki göstermiş Soyer ve Duran'a ağır eleştiriler yöneltmişti.

İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Şenyurt, açıklamalarından dolayı Arif Demirkan'a “ŞİMDİYE KADAR KAÇ PARTİ DEĞİŞTİRDİN?” diyerek sert tepki gösterdi.

İşte Başkan Şenyurt'un açıklamları şöyle,

"Sayın Arif Demirkan,

Tire Belediye Başkanımız Salih Atakan Duran hakkında yazdığını okudun mu  yoksa birileri metin halinde hazırlayıp yayınlattı mı?

Şimdiye kadar kaç parti değiştirdin, açıklar mısın? Sizlerin kol kola olduğu parti, Osman Öcalan’ı devletin kanalına propaganda amacıyla çıkarırken terör örgütü mensuplarını bir Cumhuriyet Bayramı'nda davullarla zurnalarla karşılarken yedirdikleri lahmacun paralarını yüce Türk milletine ödetirken, resmi dairelerin isimlerinden T.C. ibarelerini kaldırırken, Oslo’da PKK'lılarla aynı masaya oturup anlaşma yaparken, Habur’da teröristlerin ayağına çadır mahkemesi kurup hakim ve savcıları gönderirken, Barzani'yi, Salih Müslüm'ü Ankara’da kırmızı halı serip ve PKK bayrakları ile karşılarken, ilkokullarda okutulan andımızı kaldırırken, Diyarbakır’da ‘’megri megri’’ yaparken, ülkücülere ‘hayvan gibi kafa tokuşturuyorlar’, ‘Fatiha okumayı bilmezler’ ‘kandan besleniyorlar’ deyip ‘milliyetçiliği ayaklar altına alırken’, Uşak’ta bozkurt işareti yapan bayanı hapse atarken siz neredeydiniz?

Bölücü Ahmet Türk kimdir? Onu hapisten çıkartan kimdir? Siz neredeydiniz? Açıklama yapar mısınız?

Başınızdakine ‘’ZÜRRİYETSİZ’’, "çocuğu olmayan" gibi hakaretleri edenlerle, pudra şekercileri ile niçin kol kolasınız? Siyasi menfaat için mi ekonomik çıkar için mi?

Aynaya bakıp şapkanızı önünüze koyarak öyle konuşun.

Bizim davamız vatan ve millet davasıdır.”

Editör: Haber Merkezi