Pandemi sürecinde büyük bir sınavdan geçildiğini belirten Şen, devletimiz ve milletimiz olarak el ele bu süreci en az hasarla çıkılması için mücadele verildiğini söyledi.

Ödemiş Devlet Hastanesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin özverili çalışmalarını takdir ettiklerini belirten Şen, “Ödemiş Devlet Hastanesinde 4 pandemi servisi, 3 pandemi yoğun bakım servisi bulunuyor. Günde yaklaşık 300 kişiye test yapılıyor. ‘Sırada yüzlerce kişi bekliyor’ diye yanlış söylemler var. Sırada en fazla 5, 6 kişi bekliyor. Şuan mevsimsel hastalıklarla beraber hastaneye başvuru da fazla. Sağlık çalışanları gerekli özveriyi gösteriyorlar. Hastanenin temizliği, personelin hijyen konusunda aldıkları önlemler konusunda titiz davranılıyor. Şahsım ve Ödemiş halkı adına tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Şen, teşkilat olarak görevli sağlık çalışanları ve personele destek olmaya çalıştıklarını ifade ederek, “ Sağlık çalışanlarımız ve hastalarımızın direncini arttırıcı meyve ve gıda desteğinde bulunuyoruz. Çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bizim üzerimize düşen bir şey var ise yerine getirmeye çalışıyoruz.”

Plazma kan bağışı konusunda da çağrıda bulunan Şen, “ Bu süreçte kan bağışı ve Covid 19 geçirmiş olan vatandaşlarımızın plazma bağışında bulunmaları vicdani bir görev. Teşkilat olarak bünyemizde Covid 19 geçirmiş olanları tek tek arayarak plazma bağışı yapmaları konusunda çağrıda bulunuyoruz. Aynı şekilde hastanemizde yatıp tedavisi devam eden ve plazma kan ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yanında olarak bu konuda destek oluyoruz. Bu süreçte birbirimize destek çıkalım. Koronavirüs şuan da Ödemiş’te ciddi bir artış gösterdi. Kurallara uyalım. Rabbim şifa bekleyen hastalarımıza şifa versin.”

Editör: Haber Merkezi