Engelli Semra’nın artık yeni bir tekerlekli sandalyesi var.
 
Yaşlılar Özürlüler Koordinasyon Merkezi ve AK Parti Kadın Kolları engelli bir kızı tekerlekli sandalyeyle buluşturdu. Tekerlekli sandalyeyle buluşan engelli kızın mutluluğu görülmeye değerdi.
Yaşlılar Özürlüler Koordinasyon Merkezi ve AK Parti üyeleri, tekerlekli sandalyesi eski olan 13 yaşındaki doğuştan engelli ve özel rehabilitasyon merkezinde 4 yıldır eğitim alan Semra Derin’i tespit ederek konuyu duyarlı vatandaşlara bildirdi. Duyarlı vatandaşlar sayesinde temin edilen tekerlekli sandalye küçük Semra’ya hediye edildi. Semra’nın hediyesini takdim eden Yaşlılar Özürlüler Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Ülfet Koçoğlu, “Semra’nın tekerlekli sandalyesinin eski olduğunu ve dışarıda rahat gezemediğini öğrenir öğrenmez kendisine yeni bir tekerlekli sandalye hediye etmek istedik. Kendisi ve ailesi de sağolsunlar bizi kırmadılar” şeklinde konuştu.
Semra’nın annesi Şenay Derin kendileriyle yakından ilgilenerek böyle duyarlı bir davranış gösterdiği için Yaşlılar Özürlüler Koordinasyon Merkezi ve AK Parti kadın kolları üyelerine teşekkür ederek, bunun herkese örnek teşkil etmesini ve toplumun büyük bir çoğunluğunu oluşturan özürlülere hak ettiği destek ve önemin verilmesi gerektiğini vurguladı.
 
Editör: Haber Merkezi