Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran Ödemiş’e yeni atanan Mal Müdüresi Sevgi Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Sevgi Yılmaz’a Ödemiş’teki görevinde başarılar dileyen Savuran dernek olarak muhtarlar ve kurumlar arasındaki iletişimi ve yazışmaları en iyi şekilde yapmak için çalıştıklarını söyledi.
Savuran, “Bu bağlamda Mal Müdürlüğüyle olan işlemlerde muhtarlarımıza gereken desteği sağlayarak iş ve işlemlerin hızlı ve doğru bir şekilde yapılmasını gerçekleştirmeye çalışacağız” dedi.
Mal Müdüresi Sevgi Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  “Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Nihat Savuran’a ziyaretinden dolayı öncelikle çok teşekkür ediyorum. Muhtarlarla, Mal Müdürlüğü arasında yapılacak olan işlemlerde Muhtarlar Derneği’yle görüş alışverişinde bulunarak işlemlerin ayrı ayrı değil de; tek bir elden yapılmasıyla kurumumuzun da yükünü hafifletecektir. Muhtarlar Derneği ve kurumumuzun diyalog içinde olması için ben de gerekli desteği sağlamaya çalışacağım” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi