Kent merkezinde birçok etkinliğe ev sahipliği yapan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Salı Pazarı belediye tarafından yapılan düzenleme ile günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak ve modern bir görünüme kavuşması amacıyla yenileniyor. Geçtiğimiz hafta çalışmaların başladığı mevcut alanda söküm işlemleri kısa bir sürede tamamlandı. Aplikasyon işlerinin de tamamlanmasıyla kazı çalışmalarına başlanacak.
Teknik ekiple birlikte çalışmaları yerinde takip eden başkan Mahmut Badem, “Ödemiş’in çehresini değiştirecek bir park düzenlemesi yapıyoruz. Günümüz koşullarındaki ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak hazırlanan projede, vatandaşlarımızın hem dinleneceği hem spor yapabileceği hem de çocuklar için çeşitli aktivitelerin yer alacağı alanlar bulunmaktadır. Kısa zamanda tamamlamayı planladığımız park şehre modern bir görünüm kazandıracak” dedi.
14.500 m² bir alanda uygulanan projede; modern su elemanları, bisiklet parkları, kafeterya ve kafeterya terasları, çocuk oyun alanı, skate park, 3 pota basketbol alanı, amfi, sisleme arkadı, satış ve sunum standları, çim tepeler, oturma ve dinlenme alanları, gölgeleme alanları yer alıyor. 

Editör: Haber Merkezi