HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Şair Yazar Nazım Uzun, “Son kitabım “Sessiz bilgenin günlüğü” kitabın amacı şu, kendin için yaşa kendin için ölme, yani insanlar doğumundan ölümüne kadar kendi hayatlarını kendi tarzlarını kendi becerileri ile yaşarlar. Ama kendileri için ölmemeleri gerektiğini düşünüyorum bir eser bırakmaları doktorsa bir buluşu, öğretmense eğittiği yetiştirdiği öğrencisinin yapmış olduğu bir şey, yazarsa arkasında bıraktığı kitabı yönetmense bir filmi bu alan üzerinde biraz felsefe bir kitap dünyaya bakış acısıyla alakalı satışlarımı güzel gidiyor ilgili alakada iyi bu benim dördüncü kitabım ilk kitabım iki yüreğin ayak izinde bu kitabım iki Üniversitelinin idealleri ve hayattan vazgeçmeyişlerini anlatıyor. 

İkinci kitabım 1914 Aziz kaptan Aziz kaptan çok yoğun bir duyguyla yazdığım kitap tarihi roman niteliğinde Aziz kaptan dedemin amcası o dönemlerde çok büyük zorluklar yaşanmış Aziz Kaptanda Rum ve Ermeni çeteleri karşı bir kahraman 107 yaşında bir halam var hala daha hayatta onun anlatımıyla bu kitap ortaya çıktı okuyucu kitlesini yakaladı. Bu kitabın devamı da olacak devamında Sarıkamış’tan Sibirya ya bu kitabımın dönüşleri çok güzel oldu.

Üçüncü kitabım Çiğ Tanem bu kitabım 99 yılında yaşanan Gölcük depreminde bir gencin kaybettiği sevdiği kadına karşı hissettiği duyguların açılımı diyebilirim. Ödemiş Kitap fuarı ilk kez yapılıyor. Hem yazar olarak hem de Belediyenin düzenlemiş olduğu bu organizasyonu yedi kuşak yayıncılık olarak katkı verdik.  Katılımı biraz zayıf gördüm ama bunun nedenin de belediye personelimizden biri hayatını kaybetmiş, bundan dolayı sakin geçiyor. İnanıyorum ki yarından itibaren biraz daha canlı olacaktır. Katılımın yoğun olmasını insanların çocuklarını alıp buraya gelip yazarlarla tanıştırmasını ve kitap imzalatmasını bekliyorum. Umarım fuar çok iyi geçer Ödemişe yakışır bir fuar olur devamı olur geleneksel hale dönüşür bunu tabii kide halk belirliyor. İnşallah güzel olur Belediye başkanımıza,  Kültür müdürümüz İlknur hanıma teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi