Radyo Remix’in dinleyenlerine sorduğu ve Ödemiş’in enlerini belirlediği gecesinde Yerel Güç Gazetesi ‘yılın En İyi Gazetesi’ ödülünü aldı. Yaklaşık 5 bin Ödemişli vatandaşa sorulan kategoride gazetemiz adına ödülü imtiyaz sahibimiz Hatice Acar Çavdar aldı. Hatice Acar Çavdar’a ödülünü Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin’in eşi Gülfer Keskin verdi.
Ödülü aldıktan sonra kısa bir açıklama yapan Hatice Acar Çavdar, “Yayın hayatımıza başladığımız günden itibaren 3 yılı geride bıraktık. Güçlüklerle karşılaşarak devam ettiğimiz yayın yaşantımızda her zaman okuyucularımıza en objektif şekilde haberleri ulaştırma gayreti içinde olduk. Bizi bu ödüle layık gören değerli Ödemişlilere ve okurlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Ödemiş’te 17 yıldır yayın hayatını sürdüren Radyo Remix, Uğur Dershanesi işbirliği ve Ödemiş Belediyesi’nin katkılarıyla “Yaza Merhaba Ödemiş’in En’leri Ödülleri Sahiplerini Buluyor” gecesi düzenlendi.
Geceye Radyo Remix Güç A.Ş. Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Bekir Keskin, eşi Gülfer Keskin, belediye meclis üyeleri ve birçok Ödemişli katıldı. Türkülerle başlayan gecede birçok alanda internet üzerinden tıklanılarak yapılan anketlerde seçilen “Ödemiş’in En’leri” ödüllerini aldı. Ödemiş’in enlerinin belirlendiği gecede dershane dalında; Uğur Dershanesi, iş adamı kategorisinde; Zekeriya Karabıyık olurken Belediye Başkanı Bekir Keskin de farklı projelerde Ödemiş’e hizmet verdiği için ödülünü radyo mensubu Rasih Bozulu’dan aldı. Yine yapılan kategoriler arasında Ödemiş’in en iyi muhabiri seçilen Cephe Gazetesi muhabiri Kerem Karamanlıoğlu da ödülünü radyo mensubu Sevcan Çiftçi’den aldı. Gece ödül töreninin ardından halk oyunları ekibinin gösterisi ile devam etti. Son olarak Alaturka Mix’in canlı performansı ile katılımcılar unutulmaz bir akşam yaşadı.  
Editör: Haber Merkezi