Hayvanseverler küçük dostlarını da yanında getirebilsin diye Tire'de yaklaşık 2 yıldır hizmet veren Ramada By Wyndham Tire otelinde bundan böyle evcil hayvanları da misafir edilecek.

Evcil hayvan sahibi olmak, keyifli olduğu kadar ciddi anlamda sorumluluk gerektiren bir durum. Bu sorumluluk özellikle seyahat dönemlerinde sıkça karşımıza çıkıyor. Keyif ve lüksün sadık dostlarımızın da hakkı olduğunu savunan Ramada By Wyndham Tire, bir suit odasını hayvanlar için hazırladı. Müşterilerine en iyi hizmeti sunmak isteyen Ramada, 22 Ağustos'tan itibaren hayvanlar için hazırladığı lüks odasını hizmete sunmaya başlayacak.

Konu ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Operasyon Müdürü Muratcan Sakarya şunları söyledi:

"Ramada By Wyndham Tire olarak Hayvan dostu vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için böyle bir proje başlattık. Otelimizde bir suit odamızı hayvanlarımız için dizayn ettik, odamızda kedi ve köpeklerin oynayabileceği oyuncaklar, ayrı ayrı yataklar, gıda ihtiyacını karşılamak için mamalar bulunuyor. Bu Türkiye'de Wyndham'larda ikinci otel, Bodrum'da böyle bir uygulamam başlamıştı  bizde Tire'de bu uygulamaya ayın 22'sinden itibaren başlayacağız. Bu bölgede böyle bir otelin olmamasının bir eksiklik olduğunu düşündük, artık Tire'ye seyahat için gelen vatandaşlarımız hayvanlarından ayrı kalmayacak."

Editör: Haber Merkezi