HABER: DİLEK AYVALI

Düzenlenen açılış töreni öncesi Halk Eğitim Merkezi Özel Öğrencilerinin oluşturduğu Mehter Takımı mini bir konser verdi.  Açılış törenine Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Gönül Elçileri Tire Temsilcisi CeylanTanrıseven, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın eşi Necibe Duran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Karpuz, İlçe Müftüsü Şaban Sadan, Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı, Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı, Sivil Toplum Örgütleri ve çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı. 

TANRISEVEN “HAYIRLI OLSUN” 

Açılışın ardından atölye ve resim sergisini gezen Ceylan Tanrıseven, sergiye olan hayranlığını gizleyemedi. Atölyede yapılan el emeği göz nuru ürünleri inceleyen Tanrıseven, tüm öğrencilerle tek tek ilgilendi.  

TİRE DE ENGELLERİ AŞTIK 

Engelli Bireylerin de toplumun yapı taşlarından biri olduğunu söyleyen Ceylan Tanrıseven sözlerini şöyle sürdürdü. “Öncelikle bu serginin açılmasında emeği geçen herkesi kutluyorum. Engelli bireylerde artık sosyal yaşamın içerisinde. Bizler onların hayatlarını ne kadar kolaylaştırabilirsek onlarda hayata o kadar pozitif bakabilecek. Bu noktada ilçemizde Kaymakamlık başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın bu yönde ki çalışmaları takdire şayandır. Bu vesile ile bu projeye katkı koyan, tüm eğitmenlerimizi ve idarecilerimizi kutluyorum.” 

KREŞTE ÇOCUKLARLA OYUN OYNADI 

Resim sergisi açılışının ardından aynı binada hizmet veren kreşi gören Ceylan Tanrıseven, buraya girerek çocukları ziyaret etti. Çocuklarla tek tek ilgilenen Tanrıseven, onlarla oyun oynayıp sohbet etti. Sohbete Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın eşi Necibe Duran’da eşlik etti

Editör: Haber Merkezi