HABER:DİLEK AYVALI

Tire Kaymakamlığı ve Suwona Kişisel Bakım ve Sağlıklı Yaşam Merkezi iş birliğiyle güzel bir çalışmaya imza atan ekipler özel öğrencileri mutlu etti.

Suwona Kişisel Bakım ve Sağlıklı Yaşam Merkezinin uzman ekipleri tarafından 12 engelli öğrenciye uygulanan kişisel bakım hizmeti sonunda özel öğrencilerimizin mutluluğu görülmeye değerdi.

Yıl boyunca devam edecek kişisel bakım hizmetlerini ücretsiz alacak öğrenciler yaşadığı mutluluğu Suwona personeline sarılarak gösterdi.

Tanrıseven ‘‘Onların Mutluluğu Herşeyden Önemli’’

Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven engelli bireyleri her zaman hayatın içine katma, hatta merkezinde tutma gayreti içinde olduklarını kaydederek bu tip anlamlı projeleri desteklemeye devam edeceklerini belirtti. Tanrıseven şunları söyledi: ‘‘Engelli bireylerimiz toplumumuzun en önemli parçası, asli unsuru. Yıl boyunca Kaymakamlık olarak bu farkındalığı diri tutmak için Sosyal Yardımlaşma Vakfımız, Eğitim Kurumlarımız ve Derneklerimizle yoğun bir çaba sarf ediyoruz. İlçemizin esnafları ve İş dünyası da sürece katkı sağlıyor. Vatandaşlarımızın da destekleriyle engelli bireylerimiz için daha güzel çalışmalar ve projelerin altına birlikte imza atacağımıza inancım tam. Bu anlamlı projeyle engellilere ücretsiz hizmet sunan Suwona Kişisel Bakım ve Sağlıklı Yaşam Merkezine ve güzellik uzmanı Hatice Özişler’e teşekkür ediyorum.’’

Editör: Haber Merkezi