Geçen Yıl Ödemiş’te helva sektörün faaliyet gösteren işadamı Nihat Özben, Lada Marka Modifiye edilmiş arabasını satılığa çıkararak tüm gelirini Ödemiş Birgi Mahallesinde bulunan Birgi Kazımpaşa Ortaokuluna bağışlayacağını söylemişti. İş insanı Özben otomobilini satılarak tüm geliri okula bağışlandı.

Ödemişli İş insanı Nihat Özben, “Bu bağışı yapmakla inşallah yöremizdeki ve bölgemizdeki diğer insanlara da bu konudaki duyarlılıklarını harekete böyle hayırların daha fazla yapılması ülke genelinde artmasına sebep olur yapılan hayırların doğru yere yapılması hepimizin beklentisidir.  İnşallah hak yerini bulmuştur inşallah okulumuzun kanayan bir yarasına merhem olmuştur. Bu yardımı yaptığım için çok memnunum. İnşallah Allah herkese hayır yapmayı nasip etsin” dedi.

Gündüz okulda yapılan satış teslimi sonrası akşam da Birgi sofrasında bir araya gelen alıcı Süleyman Hilmi Alabay ve satıcı Nihat Özben’e Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü ve Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş teşekkür belgesi ve Çiçek takdim ettiler.

Editör: Haber Merkezi