HABER:DİLEK AYVALI

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ve Yönetim Kurulu Üyesi H.Selçuk Bütün  Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi’ne gerçekleştirdikleri ziyarette Özbudak Makine ve  Zetsan Gıda Firması’nı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette işletmelerin üretim tesisleri gezildi ve hangi aşamada oldukları hakkında bilgi edinildi.

Ödemiş Organize Sanayi Bölgesinde üretim faaliyetlerine yeni başlayan Özbudak Makine Firma sahipleri Hayrettin Özbudak ve Sebahattin Özbudak, işlerine hız kesmeden devam ettiklerini ve kapasitelerini büyüterek ilerleyen zamanlarda daha güzel işler ile bölgemize daha faydalı olabilmeyi düşündüklerini ilettiler.

Zetsan Gıda Firması sahibi Ahmet Çetin ise; Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulacak olan yeni üretim tesisinin inşaat aşamasının sürdüğünü ve en kısa sürede inşaatı tamamlayarak üretimlerine yeni yerlerinde başlamayı hedeflediklerini söyledi.

Yapılan ziyaretlerle ilgili Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı Rıfat Eriş görüşlerini şu şekilde iletti,

ÖDEMİŞ MODERN TESİSLERİYLE İSTİHDAM GÜCÜNÜ ARTTIRIYOR

Organize Sanayi Bölgesi’nin geliştirilmesi hem bölge için hem de üretici firmalarımız için çok önemli. Firmaların işlerini büyütebilmesi, kapasitelerini arttırabilmesi ve ticaretlerinde yeni kapılar açabilmesi için üretim alanları ve konumu önem arz ediyor. Hem firmalara katma değer sağlamış oluyor hem de yöremizde yeni iş imkanları sağlamış oluyor. Daha önceden sanayi sitesinde dükkanlarda üretim yapan firmalar şimdi modern tesislere geçince neredeyse iki katı istihdam sağlamış oluyor, hem de firmalar kapasitelerini arttırarak iş güçlerine katkı sağlıyorlar. Ayrıca modern tesislerde üretim yapılması gelecek olan müşterinin kazanılabilmesi için pozitif yönde de etkili oluyor.

Yeni tesislerinde üretime başlayan  Özbudak Firmasını tebrik ederim, bölgemize ve firmaya yeni yerlerinin hayırlı olmasını temenni ederim.

Üretim yapan firmalarımızın sayısının artacak olması bizleri de mutlu ediyor. İnşallah Zetsan Gıda Firması da en kısa sürede inşaatını tamamlayarak üretimlerine yeni yerlerinde başlayabilir. Bizler destek için her zaman buradayız.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi