HABER:DİLEK ACAR

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Ödemiş’e geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ödemiş İlçe binası önünde MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Muhammet Osman Ölmez, MHP Ödemiş İlçe Başkanı Oktay Akıllı, İlçe Başkan Vekili Özcan Acar, Ülkü Ocakları Bölge Başkanı Turgay Dalcı, Belediye Meclis Üyeleri Murat Ürün ve Ceyhun Kınlı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu,  parti binasında yönetim kurulu üyeleri ile bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’nun Ödemiş’deki ilk ziyareti Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy’a oldu. Milletvekili Osmanağaoğlu, Ödemiş Kaymakamı Aksoy’dan Ödemiş ile ilgili bilgi aldı. Osmanağaoğlu buradan ayrılırken şunları kaydetti, “Sayın Kaymakamımızı makamında ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledik. Nezaketinden ve misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.”

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’nun sonraki durağı Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. Milletvekili Osmanağaoğlu, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge’den ilçenin asayişi ile ilgili bilgiler alarak buradan Ödemiş Devlet Hastanesi’ne geçen Osmanağaoğlu burada Ödemiş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Oktay Okuş ile bir araya geldi. Ödemiş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Oktay Okuş’tan pandemi sürecinde hastanenin yaptığı çalışmaları dinledi ve tüm sağlık çalışanları adına tebrik ederek başarılar diledi.

Muhtarlar Derneği Başkanı ve İnönü Mahallesi Muhtarı Nihat Savuran’ı ziyaret eden Milletvekili Osmanağaoğlu, çalışmalarla ilgili bilgi alarak tüm muhtarlara selamlarını ileterek teşekkürlerini sundu.

Şoförler ve Otomobilciler Odasında Başkan Tahir Silay ardından Ayakkabıcılar Odası Başkan Mustafa Köksoy’u ziyaret eden Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, odaların çalışmaları, yaşanan zorluklar ve talep edilen konularla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ve beraberindekiler daha sonra Ödemiş Ziraat Odası’na geçerek burada Ödemiş Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kocaağa’yı ziyaret etti. Osmanağaoğlu, tarım ve hayvancılık konularında Kocaağa ile görüş alışverişinde bulundular.

Editör: Haber Merkezi