HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammed Şen’in işletmeciliğini yapacak olduğu Orkide Aşkı Ödemiş Şubesi Ödemiş Ulus Meydanında düzenlenen törenle hizmete girdi.

Açılışa Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge, Ödemiş İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Hüsnü Korkmaz, AK Parti yönetimi,  MHP Ödemiş İlçe Başkanı Oktay Akıllı ve yönetimi, Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, Mahalle Muhtarları, çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, Ödemiş, Tire, Bayındır, Torbalı’dan 500 kişiye iş istihdamı sağlayan Orkide Aşkı Fabrikasının Ödemiş’te de şubesinin açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  bu müessesinin açılmasında emeği geçen Yalçın Ada ve yönetim kurulu üyelerine güzel ürünlerini Ödemişlilerle buluşturduğu için de teşekkür etti.

Orkide Aşkı Ödemiş Mağazasında hediyelik cam, teraryum, saksı ve obje, kuru ve canlı bitkileri bulabileceğiniz ve isteğinize göre dizayn yaptırabilirsiniz.

Orkide Aşkı Ada Cam firması Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ada,  cam üretim alanında, üfleme sanatı ve el işçiliğiyle Türkiye'nin en büyük fabrikası olarak üretimlerini sürdürdüklerini belirterek, 14 bin 500 metrekare kapalı alan, 5 bin 500 metrekare açık alan olmak üzere toplamda 20 bin metrekare alanda çalışmalarını sürdürdüklerini , Ödemiş, Tire, Bayındır ve Torbalı ilçelerindeki 500 kişiye iş istihdam alanı yaratmayı da başardıklarını aktardı.

Editör: Haber Merkezi