HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş Belediyesi Düğün ve Nikâh Sarayında gerçekleşen basın toplantısına CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan, CHP Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kaya Görgülü, Gençli kolları üyeleri katıldılar.

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, “CHP Ödemiş Gençlik Kollarından yen, bir görevlendirme için bir aradayız. Gençlik ve Kadın Kolları partinin en dinamik yapılarıdır. Olmazsa olmazlarımızdır. Özellikle içinde bulunduğumuz sürede olası bir erken seçim sürecinde gençlerimize her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak. Onları sadece beden gücü olarak değerlendirmiyoruz. Onlar her partinin genç dinamik güçleri olarak ve bizim ufkumuzu açarak bizi ileriye götürecek ve yerine göre bize yön verecek genç arkadaşlarımız olacak. Bren bu genç arkadaşlarımızla birlikte çalışacağım için mutlu, huzurlu ve bir o kadar da kendimi güvende hissediyorum. Bu konuda İl Gençlik Kolları Başkanım Burak Kotan’a o da bizim evladımız sayılır.  Süreci yönetmede Ödemiş’te bu sürecin tamamlanmasında gösterdiği katkı ve emeği içinde kendisine Ödemişim ve örgütüm adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kotan, “ İzmir il örgütü olarak her zaman Ödemiş’in yanındayız”

CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan, “  Ödemiş’te gençlik kollarımızda bir iki haftalık bir boşluğumuz vardı.  16 Aralık Perşembe günü itibariyle yönetim kurulu toplantımız da Ödemiş ilçe Gençlik Kolları Başkanlığımıza Onur Adagüme kardeşimiz atanmış oldu. Yaptığı on beş kişilik yönetim kurulu da ona destek verecekler. Biz burada olmaktan çok mutluyuz. İktidara gittiğimizi adım adım gittiğimizi söylüyoruz her yerde gençlik kolları olarak iktidarın kaldırım taşlarını döşemek adına arkadaşlarımız da gönüllü oldular. Çok hassas bir süreçten geçildi. Ve 15 arkadaşımız bugün burada karşınız da huzurunuzdayız. İzmir il örgütü olarak her zaman Ödemiş’in yanındayız” dedi.

CHP Ödemiş İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Adagüme, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin öz evlatları olarak, omuzlarımıza yüklediğimiz sorumluluğun farkındayız”

CHP Ödemiş İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Adagüme, “Bütün ümidim gençliktedir!” diyen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün evlatları olarak,  böylesine önemli ve emek isteyen gençlik kolları başkanlığı ve yönetimine layık görülmek, bizler için büyük bir gurur vesilesidir.

Bizler, ideolojisini devrimlerden, gücünü gençlikten, cesaretini Mustafa Kemal Atatürk’ten alan, Cumhuriyet’in sarsılmaz değerlerini korumaya yeminli, halkın çıkarlarını savunan ve bunun için mücadele eden Cumhuriyet Halk Partisi’nin öz evlatları olarak, omuzlarımıza yüklediğimiz sorumluluğun farkındayız.

AKP iktidarı ve yandaşlarının ülkeyi bugün getirdiği tablo özetle şudur:

Türkiye ekonomisi çökmüş, Türk lirası günden güne erirken, dolar-euro 20 lira seviyelerine ulaşmıştır. Türk lirasındaki değer kaybı, vatandaşımızı dara sokarken, turistler için Türkiye adeta ucuz bir cennete dönüşmüştür. Gıdadan giyime, ulaşımdan teknolojiye kadar hayatın her alanında hayat pahalılığı tavan yapmıştır. Bugün vatandaşlara ekmek kuyruklarını reva görenler, kendilerini saraylarda şatafat içinde yaşatmaktadır. Memleketin en kritik limanları ve kurumları Arap sermayesine peşkeş çekilmiştir. Medya baskı altına alınmış, dış politikadaki beceriksizlik, bugün Türkiye’yi bir mülteci ülkesi haline çevirmiştir. Gelecek kaygısı ve işsizlik içinde boğulan gençlerimiz, liyakatın olmadığı ülkemizi terk etmekte, çareyi yurt dışında aramaktadır.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinde dediği gibi, 2021 Türkiye’sinde, “Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüştür. İşte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifemiz, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğumuz kudret, ise damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.

İktidara adım adım yürüdüğümüz bu yolda, Partimiz adına, Cumhuriyet adına, gençlik adına, üzerimize düşenden daha fazlasını yapmaya hazırız. 21. yy’da bizi Orta Çağ karanlığına mahkûm eden, geleceğimize, hayallerimize prangalar vuran, bu kokuşmuş zihniyete de aman vermeyeceğiz. Kaderine terk edilen, şiddete, baskıya, sansüre, tehdide maruz kalan, ötekileştirilen, ayrıştırılan her bir yurttaşa; adalete susamış, demokrasiye inancı tam Türk Gençleri olarak kucak açacağız. Demokratik, laik, sosyal hukuk devleti için, toplumsal cinsiyet eşitliği için, çoğunlukçu değil, çoğulcu ve katılımcı demokrasi anlayışı için, insanlık onuru için, hak ve hürriyetler için meydanlarda, sokaklarda, kürsüde, gerekirse her bir evin kapısını çalarak, mücadeleye devam edeceğiz.

İnsanca yaşamak için susmayacağız. Eşitliği ve kardeşliği birlikte kazanacağız.  Gençlik hiçbir zaman aldanmadı, hiç boyun eğmedi. Korkmuyoruz. İnancı, umudu ve geleceği kuşatıyoruz. Tüm mücadele arkadaşlarım adına bir kez daha ifade etmek istiyorum. Gelecekte bizim izimiz olacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi