Haber: Gülçin Önem

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Ramazan Ayı boyunca devam edecek olan ihtiyaç sahipleri için hazırlanan erzak kolisi dağıtımını başlatmak üzere Ödemiş'e geldi. 

Başkan Şahin, Ödemiş’te ilçe yönetimi tarafından hazırlanan erzak kolilerinin bulunduğu depoda partisinin Ödemiş İlçe Başkanı Oktay Akıllı ve yöneticiler ile bir araya geldi. 

İzmir’de 50 bin koli yardım yaptıklarını söyleyen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin şöyle konuştu, “Ülkemiz pandemiden dolayı ağır bir hastalıktan geçiyor. Vatandaşlarımız zor durumda. Normal geliri olan vatandaşlarımız bile evine ekmek götüremez duruma geldi. Ramazandan sonra bu sürecin biteceği inancındayım. Türk Milliyetçileri olarak vatandaşlarımızın zor günlerinde yanlarında olmaya çalışıyoruz ve olmaya da devam edeceğiz. Her kapıyı çalacağız, her gönle gireceğiz. Kimseyi ayırt etmeden ihtiyacı olan vatandaşlarımıza hazırlanan kolilerimizi ileteceğiz” dedi.

MHP Ödemiş İlçe Başkanı Oktay Akıllı, "Ramazan yardım kolilerimizden şu ana kadar 585 adete ulaştık. Hayırsever vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Onlardan aldığımız hayır kolilerimizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere il başkanımızla birlikte buradayız. İhtiyaç sahiplerini merkez mahalleler olarak belirledik. Muhtarlarımızdan da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bilgilerini aldık. Bunun yanında bizim kendi tespit ettiklerimiz var. İhtiyaç sahiplerine teslim edeceğiz. Bu yardımlarımızı İl başkanımızın öncülüğünde yapıyoruz. Allah hayırlarımıza kabul etsin inşallah” dedi.

Editör: Haber Merkezi