HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Toplantıya Mahalle Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri, Konsey Yürütme Üyesi Nihat Savuran ve Genel Sekreter Yücel Uğur Uçar katıldı. Toplantının gündeminde Kadın Meclisi tarafından düzenlenecek olan “Mimoza Kadın Festivali”nin kırsal mahallelerde yaşayan kadınlara duyurulması; Ovakent Özel Eğitim Meslek Okulunun ziyaret edilmesi ve Ödemiş’teki 99 mahallenin sorun ve ihtiyaçlarının muhtarlar ve bölgede yaşayan kişilerle görüşülerek tespit edilmesine yönelik çalışma başlatılması konuları yer aldı.

Kırsal mahallelerdeki kadınların 8 Mart etkinliklerine katılımı sağlanacak

Ödemiş Kent Konseyi Kadın Meclisi, Ödemiş Belediyesi ve ÇYDD Ödemiş Şubesi işbirliğinde düzenlenecek olan 8 Mart Mimoza Kadın Festivali ve Zamansız Kadınlar Tiyatral Gösterisine katılımı sağlamak amacıyla, kırsal mahallelerde yaşayan kadınlara ulaşılarak etkinlik duyurulacak.

Ödemiş Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri ve Meclis Başkanları tarafından 1 Mart 2022 Salı günü Ovakent Özel Eğitim Meslek Okulu ziyaret edilecek. 8 Mart Mimoza Kadın Festivalinde yer alacak olan okulun yönetimi ve öğrencileriyle etkinlikte sergilenecek çalışmaları hakkında görüşmeler yapılacak. Ziyarete ilçe yöneticilerinin de davet edilmesi planlanıyor.

99 mahallenin sorun ve ihtiyaçlarını tespit çalışması başlatılacak

İlçemizdeki tüm mahallelerin ziyaret edilmesi, muhtarlar ve bölgede yaşayanlarla konuşularak, sorunların kayıt altına alınması konusu görüşüldü. Belirli aralıklarla belirlenen mahallelere ziyaretler düzenlenmesine, sorunlarının dinlenmesine ve bunların kayıt altına alınarak yetkili kurumlara iletilmesine karar verildi.

Editör: Haber Merkezi