Yapımını Hasan Çitil ve Mehmet Altundağ’ın üstlendiği, yönetmenliğini Cemal Aşkın Alpçetin ile Can Yelkenciler’in yaptığı “Lietli: Cin Kabilesi” korku filminin çekimlerine İzmir Ödemiş Kayaköy’de başladı.

“Lietli: Cin Kabilesi” filminin oyuncu kadrosunda; Beril Eş, Nazlı Akdenizli, Yasemin Alptekin, Tuğba Akman, Nurallah Pulat, Hakim Solmaz ve Zülfü Hamit Altın yer alıyor. Filmin vizyon tarihi 14 Ocak 2022 olarak açıklandı.

Lietli: Cin Kabilesi Filminin Konusu

Tolga kız arkadaşı Merve ile birlikte Merve’nin vefat eden ninesinin köyüne gitmeye karar verirler. Yanlarına yakın dostları Vural ve Sibel’i de alırlar köye vardıkları andan itibaren garip olaylar olmaya başlar, gördükleri garip rüyaların etkisinde kalırlar. Tolga durumu çözmek için araştırmaya başlar, köyde yaşayan metafizik uzmanı Harun’dan da yardım alır. Garip olaylar geçmişinde aydınlığa çıkması çözülmeye başlar, Lietli adı verilen Cin Kabilesi tarafından tehdit altındadırlar. Lietli Cin Kabilesi köydeki tüm erkekleri ele geçirmeyi istemektedir. Emin hocanın da yardımlarıyla bu tehlikeden kurtulmak isterler.

Editör: Haber Merkezi