30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Ödemiş’te de birlikte kutlandı.
30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi Ödemiş’te de coşkuyla kutlandı. Etkinlikler 10:30’da Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde, resmi kurum ve kuruluşların, sivil toplum örgütlerinin çelenk koyma töreniyle birlikte başladı.
 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından Ödemiş Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu, Garnizon Komutanı Albay Fuat Alakoç ve Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin tarafından halkın Zafer Bayramı kutlandı.
Ödemiş Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu, Garnizon Komutan Albay Fuat Alakoç, Belediye Başkanı Bekir Keskin, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Levent Akbaş, Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ile kalabalık bir vatandaş topluluğunun katıldığı tören büyük bir coşku içinde gerçekleşti.
Günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmaların ardından öğrenciler şiirler okudu. Ardından düzenlenen halk oyunları gösterisi Ödemişli vatandaşların büyük ilgisini çekti.
Törenin ardından şehitlik ziyaret edildi. Şehitlikte vatan uğruna şehit düşen askerlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Ödemiş Müftülüğü tarafından dua okundu.
Daha sonra Askerlik Şubesinde Albay Fuat Alakoç protokol ve vatandaşların tebriklerini kabul etti.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenlerinin ardından Ramazan Bayramı kutlaması yapıldı. İlçe yöneticileri, daire ve kurum müdürleri bu çerçevede Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinlerinin bayramını kutladı ve beraber öğle yemeği yedi. Protokol mensupları yaşlılarla yakından ilgilendi.
Kutlama törenlerinin akabinde Ödemiş Belediyesi’nde bayramlaşma töreni düzenlendi. Ödemiş Belediyesi meclis üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşlar Belediye Başkanı Bekir Keskin’in makamında bayramlaştılar. Bayram kutlamalarının akşamında Ödemiş Belediyesi Bandosu da Salı Pazarı’nda vatandaşlara keyifli bir dinleti sundu.
Editör: Haber Merkezi